pazi, najverovatnije da ce nV kartice biti skuplje jer ce prvo izbaciti HiEnd seriju, mada ipak treba sacekati pa uporediti da li se sve to isplati, sta i kako
Nvidia sada nije u poziciji da se predugo igra samo sa HighEnd-om, pa verujem da ce i srednju i visu srednju klasu izbaciti bukvalno paralelno sa najvisom, osim ako ne bude imala proizvodnih ili problema druge vrste.
http://www.fudzilla.com/content/view/15954/1/
Launching in March if all goes well
Moguce da paralelno izbace jedino ako ce i highend da predstave u martu
Dakle sve sto ce eventualno da izbace je 'GTX360, 380 i 395'
Da li bi moj Q6600 @ 3.6GHz bio usko grlo za 5870 graficku ili ne?
Trenutno imam dve 4850 u crossfire-u koje bih, naravno, prodao. Valjda 5870 ne vuce vise od njih? Imam Corsair 750W napajanje.
Hvala unapred svima!
Pozz
440 evra za graficki setup :bottle:.
Call me stupid, ali ja za graficku nikad vise od 150e necu dati, stvatno nema potrebe, pogotovo sto bi vecinu vremena stajala neiskoriscena maximalno (odnosno i dosta slabije graficke od recimo 5870 ili 5850 CF bi zavrsile posao, i zavrsavace u buducnosti).
Da, ali osecaj igranja sa stalnih 100+fps (dobro ne uvek i svuda) je prosto nenadje8iv. ,)
sta i koliko ti mozes da popijes?! :zgran:Ja cu umesto da potrosim na tri noci alkohola tih 200e uloziti u graficku ili neku drugu tehnikaliju.
Eto ti je peja odgovorio.
Ne mozes ti reci sta je meni isplativo i razumnou tome je poenta. Ti mozes da imas svoje misljenje i da kazes sta je TEBI isplativo i razumno. Imas ljude koji gledaju sta im je isplativo za 100, 200, 400, 1000e... Ne postoji samo jedan jedini best buy. On se proteze u vise segmenata a pored svega ostalog, tu su ljudi entuzijasti, koji uzivaju u svakom novom parcetu hw-a, takmice se, tvikaju itd.
Svako u zivotu ima nesto u cemu uziva inace mu je dosadno. Ja cu umesto da potrosim na tri noci alkohola tih 200e uloziti u graficku ili neku drugu tehnikaliju.
Tesko da onaj ko ne zna stace sa param nema pojma, te pare ne padaju sa neba nego je trebao da ima nekog pojma da bi ih zaradio, mozda ne poznaje hardver kao dokolicari na forumu ili ljudi koji su to zato sto im je to posa itd.Imas one koji ne znaju sta ce sa parama, ali u isto vreme i nemaju pojma o bilo cemu, sto ih cini idealnim ovcama za sisanje.
Dok je ovo recimo idealna okolnost i najpametnije i za onog ko ima i za onog ko nemaSa druge strane su oni koji su puni, ali istovrememo i znaju ponesto ili dodju ovde da se raspitaju, pa ipak na kraju kupe ono sto je adekvatno za taj (veliki) novac.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari