Naravno! Jel' tako Simpsone... Jaksa, Miroslave :mrgreen:... odnosno, Aco, Milane i ostaliSCOUT je napisao(la):da li da menjam p4 1.8 ghz & msi 6566e za amd 1700+ b core(1.6V default) i epox 8rda + i doplata 30 evra...ovo moje je staro 5 meseci... :?:
Bolje uzmi neki LT3C (1.5V) koji se dobro klokuje, jer se ovako neces bas puno usreciti.SCOUT je napisao(la):da li da menjam p4 1.8 ghz & msi 6566e za amd 1700+ b core(1.6V default) i epox 8rda + i doplata 30 evra...ovo moje je staro 5 meseci... :?:
ja njemuMiroslav je napisao(la):cekaj ko kome da doplati?
CAR je napisao(la):...
Naravno! Jel' tako Simpsone... Jaksa, Miroslave :mrgreen:... odnosno, Aco, Milane i ostali![]()
![]()
Miroslav je napisao(la):ne znam koliko kosta ta tvoja ploca ali procesor je sigurno duplo skuplji od AMD-a
SCOUT je napisao(la):...
jeste on duplo skuplji al sta da radim kad je shit :boom: ,a i ploci je veoma pala cena(oko 70 €).definitivno prelazim na amd,svi mi lepo pricaju al ja ne slusham,govorim intel,pa intel...-MA KOJ BRE INTEL!!!
P.S-ne mogu da nadjem 1700+ b sa default naponom 1.5 V posto cujem da se mnogo bolje overklokuje...jel zna neko nekog ko ih prodaje i po kojoj ceni :?:
SCOUT je napisao(la):da li da menjam p4 1.8 ghz & msi 6566e za amd 1700+ b core(1.6V default) i epox 8rda + i doplata 30 evra...ovo moje je staro 5 meseci... :?:
Jaksa, druze, samo za tebe citat iz prethodnog posta decka koji je zapoceo thread: "definitivno prelazim na amd,svi mi lepo pricaju al ja ne slusham,govorim intel,pa intel...-MA KOJ BRE INTEL!!! " :beat: :mrgreen:jaksa je napisao(la):Svaka skola se placa![]()
student je napisao(la):...
Samo jednu stvar cu ti reci...Ako je Intel northwood, ti si lud!!! Ako je Willy, slava mu!
Pozdrav!
PS. Northwood ces ladno poterati na 133 default vcore, a sa dobrom plocom i na 150fsb ( sa dizanjem napona). Ako jos imas cool memoriju, zviznes 3:4 i imas 200 Mhz memo i 2.7Ghz CPU, to radi odlicno!!!
Ma uzimaj tog AMD-a!!SCOUT je napisao(la):...
Jeste northwood,ali ipak bih uzeo amd-mnogo mi se cini brzim,a ako odustanem od ove varijante koju plocu biste mi preporucili za intel(da li neki od novih chipsetove ili...) :?:
CAR je napisao(la):...
Jaksa, druze, samo za tebe citat iz prethodnog posta decka koji je zapoceo thread: "definitivno prelazim na amd,svi mi lepo pricaju al ja ne slusham,govorim intel,pa intel...-MA KOJ BRE INTEL!!! " :beat: :mrgreen:![]()
A narocito izdvajam jedan deo, koji zasluzuje da se jos jednom citira: "MA KOJ BRE INTEL!!! " :beat::beat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari