Hoću da predjem na Windows 7 pa me interesuju dva pitanja:
1. da li će raditi kako treba na mojoj konfiguraciji?
2. da li 32-bit ili 64-bitnu verziju?
hoce ti raditi, ali malo slabije nego na xp-u. jer ce ti od 2gb odmah 1gb otici na windows. Oseti se u igrama.
Pojacaj RAM sa jos jednim 2 GB Kingstom DDR2 modulom (ako mozes) i bices prezadovoljan sa win 7 32 bit, win xp je prastar, a vista neupotrebljiva.
Bez starca nema udarca
Sta mu fali - radi Internet, mogu da se igraju igrice, da se gledaju filmovi... :trust:
Za vecinu prosecnih korisnika XP je jos uvek vise nego dovoljan :wave:
Pojacaj RAM sa jos jednim 2 GB Kingstom DDR2 modulom (ako mozes) i bices prezadovoljan sa win 7 32 bit, win xp je prastar, a vista neupotrebljiva.
Jos uvek mi nije najjasnije zasto je vista neupotrebljiva? Moja konfa iz potpisa je pretrpela sledece - promenu graficke sa 8800 GT na GTX, sa 2 na 3 GB rama, pa sa 3 na 4, pa sa 4 na 6, pa opet na 4 oc, procesor je bio 2160, sada je 5200 oc, dodata je TV kartica, promenjena zvucna sa live na audigy, dodat jos jedan hard, i zamenjen dvd rw - i to sve sa prvom i jedinom instalacijom Viste negde u januaru 2008. godine, sto znaci pre pune 3 godine. Redovno skidam update-ove (trenutno ih imam oko 600), kav, defrag, odrzavanje registry-ja se podrazumevaju.
Imam instalirano oko 40 igara, komp radi u proseku 16 sati dnevno (net, filmovi, igre, muzika)... Ja nesto stabilnije i pouzdanije jos nisam video, tako da mi nije jasno sto nemali broj ljudi prica da im Vista ne valja (pitanje se ne odnosi na Branca, vec uopste); recimo, dok sam imao 6 Gb rama, hteo sam da probam sedmicu 64-bit, pa sam je instalirao na drugi hard... Malo malo, pa plavi ekrani, mozilla puca, messengeri pucaju, filmovi isto tako (a hardver je 100% ispravan)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari