Pozdraw, znaci trebam da kupim lap-top jer stalno putujem beograd-kragujevac plus za na fakultet plus da na miru radim u samoci bilo gde... elem dovoljno razloga! E sada posto nesto nisam pri parama da dajem na onog prelepog sonija od oko 2000******* nasao sam na "jeftino.co.yu" (da ne bude reklama) Fujitsu Siemens AMILO L7320 a to je tacnije:
Intel Celeron M 390 (1.7GHz), 512 MB DDR2, 15.4” TFT WXGA,Crystal view, 60 GB, DVD RW DL, USB 2.0, 56K V.90 fax modem, 10/100 Mbps LAN, WLAN, Vga UniChromePro up to 64 MB,Linux
cena: 675 eura sa PDV-om
odnosno za mene:
rok otplate:.............................................12 meseci
20% učešće;........................................11.220,00 din
mesečna rata:..........................................53.85 eura
potrebna zarada:...................................14.144,00 din
masečne obaveze-ostali krediti:......................0,00 din
Zanima me prvenstveno koliko mu drzi baterija i posto se siemensi kazu nisu nesto pokazali kod nas zasto ga nebih uzeo? Dalje me zanima da li mogu da mu uguram jos rama i naravno da li za ove pare mozda imam nesto bolje?
Racunar mi je potreban za internet,AutoCAD,MathCAD,ProENGEENER a nikako za igrice ili pokazivanje po kaficima!
Jos me zanima koja je najbolja solucija za mene za internet posto cesto menjam lokaciju. Jel ima neki wireless koji pokriva Beograd i Kragujevac ili moram dial-up?
Svaki komentar dobrodosao!!!!!!!!!!!!!
Intel Celeron M 390 (1.7GHz), 512 MB DDR2, 15.4” TFT WXGA,Crystal view, 60 GB, DVD RW DL, USB 2.0, 56K V.90 fax modem, 10/100 Mbps LAN, WLAN, Vga UniChromePro up to 64 MB,Linux
cena: 675 eura sa PDV-om
odnosno za mene:
rok otplate:.............................................12 meseci
20% učešće;........................................11.220,00 din
mesečna rata:..........................................53.85 eura
potrebna zarada:...................................14.144,00 din
masečne obaveze-ostali krediti:......................0,00 din
Zanima me prvenstveno koliko mu drzi baterija i posto se siemensi kazu nisu nesto pokazali kod nas zasto ga nebih uzeo? Dalje me zanima da li mogu da mu uguram jos rama i naravno da li za ove pare mozda imam nesto bolje?
Racunar mi je potreban za internet,AutoCAD,MathCAD,ProENGEENER a nikako za igrice ili pokazivanje po kaficima!
Jos me zanima koja je najbolja solucija za mene za internet posto cesto menjam lokaciju. Jel ima neki wireless koji pokriva Beograd i Kragujevac ili moram dial-up?
Svaki komentar dobrodosao!!!!!!!!!!!!!