Šta je novo?

Da l ice matori izdrzati ? :)

ivan91

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2007
Poena
350
Naime imam Chieftec http://www.chieftec.eu/index.php?Itemid=304&id=105&option=com_content&task=view
napajanje.
Konfa je iz potpisa, racunato da trosi negde oko 160 W.
Planiram da uzmem 5770 grafu, kojoj je tdp 108 W
Da l ice to ici ? plus, na sajtu se vidi koje konektore napajanje ima, a grafika vidim da ima neko 6-opinsko? kako to ide ? ili ne ide uopste ?
I koliki je min napon na 12 V grani, pravio sam mali test, prikacio sve sto sam mogo na komp, i napon je pao do 11.68 V sa idle 11.76 V
Hvala u napred :)

5770 dolazi sa adapterom koji 2 molex-a pretvara u taj 6-pinski.
Shto se tiche toga da li ce 5770 raditi. Ja mislim da nece raditi.
Ako si zainteresovan, poslao bih ti 5770 da probash pa da mi vratish(naravno ti da platish poshtarinu).
Gledam da je prodam, stara je par meseci, a bash je dobra, pa ako si zainteresovan ti javi.

Poslednja izmena:
Komp će se sigurno uključiti ako je bocneš, ali ne verujem da bi izdržalo pokretanje crysisa... Uzmi lepo neko napajanje na oglasima ovde, ja sam super prošao za modularno napajanje... :)

Kao što je rečeno, preživelo bi uključivanje, ali bilo bi na ivici mogućnosti pod punim opterećenjem. GPA koji si linkovao je solidno rešenje, i poslužiće tome što nameravaš :)

Nista, onda cu ovo moje u oglase, pa da uzmem ili nesto sa oglasa ili ovog chiefteca...
Hvala na pomoci, pozz :)

Vrh Dno