Šta je novo?

Da ili ne ?????

• Začetnik teme Začetnik teme microm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

microm

Guest
Pozdrav svima, instalirao sam dve particije FAT32 na C: mi je Win2000, na D: je winXP, sta bi se desilo ako D: prebacim na NTFS a imam program koji mi vuce instalirane podatke sa C diska, sta predlazete znam da je NTFS sigurniji od FAT32 ?????😕

To bi u principu radilo OK, ali slobodno mozes da se manes corava posla, time neces nista dobiti.

kako sigurnije? za sta ti ta sigurnost treba? ako si home user, firewall je jedina sigurnost koja ti treba.

Miroslav je napisao(la):
kako sigurnije? za sta ti ta sigurnost treba? ako si home user, firewall je jedina sigurnost koja ti treba.
😀 Ma sigurnije za podatke, bre...😀
Jel ti "pukla" nekad FAT tabela ??? Mislim ne desava se to bas cesto, al ako imas na disku nesto od apsolutno vitalnog znacaja, dobro je znati da si "sigurniji" sa NTFS-om.
U suprotnom, ni ja ne vidim bas neku potrebu...

drapin je napisao(la):
😀 Ma sigurnije za podatke, bre...😀

sta za podatke? da ce duze da stoje na disku ili da ih neko "ukrade" 😀 opet kazem ntfs je nepotreban. sa fatom sam od pocetka i nikad do sada nije napravio sr**e.

microm je napisao(la):
Pozdrav svima, instalirao sam dve particije FAT32 na C: mi je Win2000, na D: je winXP, sta bi se desilo ako D: prebacim na NTFS a imam program koji mi vuce instalirane podatke sa C diska, sta predlazete znam da je NTFS sigurniji od FAT32 ?????😕

Ta varijanta radi bez problema, u suprotnom pravcu ne bi moglo

Re: Re: Da ili ne ?????

Aponen je napisao(la):
Ta varijanta radi bez problema, u suprotnom pravcu ne bi moglo

Sorry, ne suprotnom pravcu nego suprotnom smeru!

Nazad
Vrh Dno