Šta je novo?

Da bude kao pre formatiranja

MIB

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2006
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
haswell pentium g3220
Matična ploča
msi h81m-p33
RAM
16gb ddr3 hyperx fury
Storage
512gb kc600
Zvuk
sb x-fi surround 5.1
PSU
lc500h-12 v2.2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kao sto sam i napisao u naslovu, sistemski disk treba da bude kao pre formatiranja.
E sad, zeleo bih da izbegnjem pravljenje image fajla, pa sam odlucio da to bude uradjeni na sledeci nacin:
Posto postoji "masa" stvari koje su instalirane, gomila ovog-onog, ono sto bih zeleo da uradim je da prvo iskopiram citav sistemski disk, zatim da exportujem registry bazu, potom formatiram, zatim ponovo instaliram win, vratim ono sto sam prekopirao, a na kraju importujem registry.
Da li ce sve biti isto :p
Da bi sve ovo uspelo neophodno mi je da znam, da li ce importovan registry pregaziti stari pa biti isti kao pre, ili jednostavno da prekopiram exportovani na original, da li bi prvo trebao, da importujem, kopiram ili obrnuto.
Da li je sve ovo izvodljivo, ljudi ako znate sta predlazite ocu da sve bude kao da se nista nije dogodilo :bottle:

Pa i ako ga "pregazi" spremi se da imas iste probleme i spor rad kao sto imas i pre formatiranja :)

Windows SVE bukvalno drzi u registriju sa sve zajedno greskama i stvarima koje ga maltretiraju i usporavaju...

Zbog cega uopste zelis tako nesto (a pri tome rizikujes samo da izgubis vreme)?

Ako imas neke probleme sa racunarom (tipa spor je, brljavi...) zasto prvo neprobas neki registry cleaner (obicno to fino ubrza komp), posto vec oces da sve bude kako jeste?

Nazad
Vrh Dno