Šta je novo?

D3 na LG LE5500

AcaFCRS

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2008
Poena
320
Moja oprema  
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
S9 plus
Steam
coa1983
Pristup internetu
  1. ADSL
  2. Kablovski internet
  3. Mobilni internet
Jel moze mala pomoc da mi neko kaze kako da povezem SBB D3 na ovaj tv, na starom tv-u je bilo povezano skartom, medjutim ovde kad ga povezem na skart cela slika je dupla, kad udjem u "menu" risivera sva slova su dupla, sta se desava?

Evo i slika:
http://img191.imageshack.us/i/imag0014o.jpg/

Poslednja izmena:
imao sam isti problem sa D3,nema sanse da se resi....sa D3kad prebacim na neki drugi program pojavi mi se nesto kao flickering..i slova izgube svoju formu i postaju dupla...menjali su mi majstori par D3 uredjaja ali dzaba....

morao sam da uzmem njihov HD da bih mogao da imam normalnu sliku....

Hvala na odgovoru, takodje sam isto morao da uradim. Jedino je bzv sto ne moze teletext da se koristi ako su risiver i tv spojeni HDMI kablom. Prosto da ne veruje covek.

Zato sto teletekst ne moze da bude prikazan kada je slika digitalna jer se cela slika ispisuje na ekran i nema mesta ni za jednu drugu informaciju...

ne znam kako je na d3 ali na satelitskim i hd i sd digitalnim kanalima teleteks uredno radi na lcd tv-u preko hdmi kabla.

ne znam kako je na d3 ali na satelitskim i hd i sd digitalnim kanalima teleteks uredno radi na lcd tv-u preko hdmi kabla.

I kod mene uredno radi i na lcd i na plazmi;)...Prvi put čujem za teoriju da to ne može da se prikaže na digitalnom signalu..

Poslednja izmena:
Pomenuti satelitski revceiver-i sami dekoduju txt. Kad otvarate teletekst stisnete dugme na daljincu satelitskog receiver-a a ne na daljnskom od TV-a.
Kod D3 HD receiver-a ne postoji dugme na daljinskom za teletekst, kao što nije postojalo ni na starom. Naravno txt ne prolazi kroz HDMI tako da na D3 HD nema teleteksta ako se poveže preko HDMI-a.

Vrh Dno