Šta je novo?

D3 box sbb

nostradamus.

Zapažen
Učlanjen(a)
04.04.2021
Poena
22
Mozda ce zvucati kao banalno pitanje ali nemam blage veze kako funkcionise ovo cudo sto se tice vise od jednog tv.. Brat i ja smo hteli da uzmemo eon light duo(net i kablovsku sa d3 boxom) ali nigde nema na sajtu da li je moguce prikljuciti dva tv-a na jednom uredjaju? Mislim na direktnu kablovsku na oba televizora, bez aplikacije ili neta..

Mislim da nije moguce povezati dva Tv - a da istovremeno rade na jednom D3 box-u. Trebalo bi po jednom
ugovoru da dobijete do 3 box-a (1 D3 i do 2 D3 mini), tako da svaki Tv ima svoj box. Trebalo bi da vas pitaju na koliko Tv-a zelite da imate kablovsku ili da im napomenete pre potpisivanja.

Mozda ce zvucati kao banalno pitanje ali nemam blage veze kako funkcionise ovo cudo sto se tice vise od jednog tv.. Brat i ja smo hteli da uzmemo eon light duo(net i kablovsku sa d3 boxom) ali nigde nema na sajtu da li je moguce prikljuciti dva tv-a na jednom uredjaju? Mislim na direktnu kablovsku na oba televizora, bez aplikacije ili neta..
Dobro te savetuje @Infernal dobijaš 1 D3 i imš pravo da uzmeš još maks. 2 D3mini po jednom ugovoru. Matorci su tako uradili, jedino što sa D3 mini ne možeš da vraćaš (premotavaš) sadržaj...

Nazad
Vrh Dno