Šta je novo?

D-SUB DVI no signal..??

laki100

Cenjen
Učlanjen(a)
05.02.2014
Poena
159
kupio sam monitor pre 10 dana AOC I2276VW IPS radio normalno...i zadnja dva dana kada nista ne radim posle svakih desetak minuta se ugasi i ja moram da mrdnem misom da se upali i pokaze se poruka D-SUB pa DVI no signal..u power sitings sam namestio da se monitor nikada ne gasi..da li moze neka pomoc jer ne znam sta da mu radim..?

To što pokazuje "D-SUB pa DVI no signal: je normalno kada se signal iz GPU ugasi. Nereče koji kompjuter, kartica i OS imaš.

U windows/control panel/power options/ ti je fabrički podešeno da se monitor gasi posle 10 minuta.

To možeš da povećaš/smanjiš ili da isključiš. Ipak, bolje je da se monitor gasi kad je neaktivan jer štediš ccfl(ili led) lampu na monitoru, i produžavaš mu vek.

imam intel core 2 duo cpu e730 2.66gh 2.67gh..RAM 4 gb..graficka G-force 8600 gt...u power settings sam namestio da se nikada ne gasi..medjutim i dalje se gasi..npr gledam film na komp i posle desetak min se ugasi monitor i moram da kliknem npr misom da se upali,malo vise je pocelo to da me smara...jel ima neko nekakvo resenje..?

Nazad
Vrh Dno