Šta je novo?

D-Link DSL-2640B problem

FIREBIRD

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2008
Poena
350
Kupio sam gore pomenuti modem, da bih zamenio Huwai krsh koji se stalno zaglupljuje.
Medjutim nikako nemogu da podesim ADSL, pratim korake po uputstvu. :wall:
Kada ubacim moje korisnicko ime ****@nadlanu.com i password: ***** nemam internet konekciju. Sta se treba upisati u ISP podesavanju? :S:

jel mozes da okacis ss tih podesavanja?

Kupio sam gore pomenuti modem, da bih zamenio Huwai krsh koji se stalno zaglupljuje.
Medjutim nikako nemogu da podesim ADSL, pratim korake po uputstvu. :wall:
Kada ubacim moje korisnicko ime ****@nadlanu.com i password: ***** nemam internet konekciju. Sta se treba upisati u ISP podesavanju? :S:

Uname za adsl konekciju je u obliku ******@telekom.xdsl to sto ti imas je za email i webmail.

Pozdrav.

Uname za adsl konekciju je u obliku ******@telekom.xdsl to sto ti imas je za email i webmail.

Pozdrav.

kada unesem ******@telekom.xdsl nemam interneta!:wall:
Sada bar svetli crvena lampica za internet!
Sutra cu nazvati korisnicki centar, danas sam poslao email ali nisu odgovorili.:S:

Kakvog oblika ti je sifra sa ugovora?
Dobio sam uname i pass za adsl konekciju i drugi par uname pass za mail (ovaj drugi sam ja izabrao)
Ako nisi dobio user i pas za adsl konekciju onakve kako sam naveo onda trazi od telekoma da ti daju user i pass.
U protivnom ne mozes da koristis druge uredjaje osim telekomovih.

Pozdrav.

Kakvog oblika ti je sifra sa ugovora?
Dobio sam uname i pass za adsl konekciju i drugi par uname pass za mail (ovaj drugi sam ja izabrao)
Ako nisi dobio user i pas za adsl konekciju onakve kako sam naveo onda trazi od telekoma da ti daju user i pass.
U protivnom ne mozes da koristis druge uredjaje osim telekomovih.

Pozdrav.

Ugovor sam izgubio, tako da imam samo username i pass za email.
Mislio sam da je to ta sifra!
Zovem sutra telekom servis da zatrazim sifru.

Sadasnja sifra je po mom izboru kombinacija od 9slova.

Poslednja izmena:
Definitivno nemas ono sto ti treba. Sifra za adsl je prilicno dugacka (preko 13 karaktera) i telekom je generise.
Takove stvari kao sto je ugovor moraju da se cuvaju, ali to je vec neka druga prica.

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno