Šta je novo?

Džejms Veb teleskop potvrdio – sve ono što smo mislili da znamo o univerzumu je zapravo prilično pogrešno

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Univerzum-ilus-5087.webp

Džejms Veb teleskop potvrdio – sve ono što smo mislili da znamo o univerzumu je zapravo prilično pogrešno​

"Hablova tenzija" otkriva nedoumice u razumevanju širenja univerzuma

Kompletan članak: https://benchmark.rs/uncategorized/...mo-o-univerzumu-je-zapravo-prilicno-pogresno/

Nauka najcesce pokusava da dokaze postojece hipoteze i teorije i ne ulazi u istrazivanja otvorenog uma..I to je najcesce razlog ovakvih problema..Treba slediti dobijene dokaze i graditi zakljucke na njima.

Nauka najcesce pokusava da dokaze postojece hipoteze i teorije i ne ulazi u istrazivanja otvorenog uma..I to je najcesce razlog ovakvih problema..Treba slediti dobijene dokaze i graditi zakljucke na njima.

A šta bi trebalo da dokazuje? Nepostojeće hipoteze i nepostojeće teorije? Ili recept za doboš tortu?

A šta bi trebalo da dokazuje? Nepostojeće hipoteze i nepostojeće teorije? Ili recept za doboš tortu?
Sve sto pokusavaju da dokazu sa nekakvim teleskopima je bez uspeha ja jedino golim okom vidim da je ostalo veoma malo zvezda na novom nebu a zasto zato sto su one prestale da postoje ko zna kad a mi smo videli samo svetlost kojoj je trebalo da dodje do nas

Znas li ti koliki je zivotni vek zvezda?
Od 1.000.000 godina kod najvecih do 1.000.000.000.000 godina kod onih najmanjih.
Da li stvarno mislis da je za to malo vremena koje si ziv doslo do bilo kakve promene na nocnom nebu vidljive golim okom?

Sve sto pokusavaju da dokazu sa nekakvim teleskopima je bez uspeha ja jedino golim okom vidim da je ostalo veoma malo zvezda na novom nebu a zasto zato sto su one prestale da postoje ko zna kad a mi smo videli samo svetlost kojoj je trebalo da dodje do nas
Vreme je da se mrdne iz naselja...

NUZDA je zapazio Cicatrix Maledictum.

Ovo mora da je jedan od jacih postova ove godine!

Nazad
Vrh Dno