Šta je novo?

CZ instal problem

likn

Čuven
Učlanjen(a)
15.01.2004
Poena
601
Evo ovako nemogu da instaliram condition zero na Win98 SE,tacnije instalacija odradi cd1 i kad dodje do drugog ja ga ubacim klik ok ali nista i tako u nedogled ,pokusavo sam svasta ali bezuspesno.Siguran sam da je problem u win98 jer sa istim cedeima sam instalirao na XP i na 2000-ci.
Ako neko ima ideju u cemu je problem ili sta mi jos nedostaje bicu mu veoma zahvalan na pomoci!!!

Unapred hvala.

Moj poznanik je to resio tako sto je instalirao xp posle par dana pokusavanja.

shtaps je napisao(la):
Moj poznanik je to resio tako sto je instalirao xp posle par dana pokusavanja.

Da da veoma ohrabrujuce :crash: najmanji je problem instalirati xp.
Jednostavno nemogu da verujem da nemoze da radi na win98

Pa mozda prosto ne moze cd rom da procita cd (recimo losije narezano).

igor2 je napisao(la):
Pa mozda prosto ne moze cd rom da procita cd (recimo losije narezano).

Kamo srece da je tako.Probao sam sa istim cd romom i istom instalacijom na xp i na 2000-ci radi sve ok.Garantujem da je problem u win98

verovatno bi trebalo... tako sam ja prebacivao Halo na kompove na kojima nije hteo da se instalira iz istih razloga...
ako ne bude htelo, eksportuj iz registrija kljuch od condition zeroa pa ga importuj na svoju mashinu...

likn je napisao(la):
Kamo srece da je tako.Probao sam sa istim cd romom i istom instalacijom na xp i na 2000-ci radi sve ok.Garantujem da je problem u win98

Huh??
Mozda treba 98 se?

Ovu varijantu sa kopiranjem nisam probao jel nisam znao da sa XP-a mogu da prekopiram na Win98.
To cu sad probati pa cu javiti dal sam uspeo.

likn je napisao(la):
Evo ovako nemogu da instaliram condition zero na Win98 SE,tacnije instalacija odradi cd1 i kad dodje do drugog ja ga ubacim klik ok ali nista i tako u nedogled ,pokusavo sam svasta ali bezuspesno.Siguran sam da je problem u win98 jer sa istim cedeima sam instalirao na XP i na 2000-ci.
Ako neko ima ideju u cemu je problem ili sta mi jos nedostaje bicu mu veoma zahvalan na pomoci!!!

Unapred hvala.
Ja sam imao isti problem i to u win XP-u na jednom kompu i nisam ga nikako resio. Mislio sam da je do diskova dok nisam video ovaj thread.

Napokon

Eto da javim da je uspelo.Prekopiro sam sa xp na 98 i sve radi kako treba (bar zasad).

Hvala na pomoci.

Nazad
Vrh Dno