Šta je novo?

Cyberlink PowerDVD 15

Srle22

Slavan
Učlanjen(a)
24.11.2012
Poena
225
Pre neki dan sam instalirao ovaj player i odusevio se kako dobro radi. U poredjenju sa Potplayerom ima neuporedivo jasniju i ostriju sliku.
Pored toga na njemu se mogu direktno gledati i klipovi sa Youtube-a pri cemu je slika takodje osetno kvalitetnija nego kad se gleda iz browsera.
Ako niste probali, obavezno to uradite.

Nemam bas sitno trenutno da platim plejer, a ne krekuje mi se.
Ja sam zadovoljan sa Potom :)

Ja nikad nisam primetio da je slika bolja bila na PowerDVD od Pot.

Ma mozda ima neki fensi interfejs pa zbog toga ima utisak da je bolji prikaz.
Ali madvr render uz pot ili mpc plejer daje najbolji prikaz od svih plejera koje sam mogao da probam.

Bek to d 2004. :)

Koristim MPC-HC 1.6.8 (poslednja verzija sa sopstvenim, integrisanim kodecima). Za video je vrlo dobar a za audio bih preporučio neki drugi plejer...
PowerDVD zauzima pola GB prostora, instalira pozadinske servise, instalira gomilu reklama i na sve to se plaća do 100$. Ono što takođe nervira je što na zvaničnom sajtu moraš da ostaviš mejl da bi mogao da skineš PowerDVD plejer.
PowerDVD je u početku (do pre 10 godina) bio odličan plejer, koji uz minimalno zauzeće prostora na hard disku, uz funkcije koje je tada retko koji plejer imao, bio dobra preporuka za sve.

Sto se tice prostora, tu si u pravu......no, ja sam samo naveo da je player koji ima apsolutno sjajnu sliku. Uporedio sam ga sa Potplayerom, koji takodje imam koji,po mom misljenju, ima odlicnu sliku. Power DVD 15 ima ZNACAJNO bolju sliku. Proverio sam na vise razlicitih Full HD filmova.......Proveris, vidis sta nudi, pa odlucis da li ti odgovara u odnosu na druge playere. Nemam ja nameru nikome nista da namecem, samo sam ga preporucio jer sam zaista fasciniran kvalitetom reprodukcije koji pruza. Mada, I to je samo moje subjektivno misljenje.....

E...evo meni starih znanaca...ali i novi problem!!!
Juče skinuo film DVD-R sa torenta...sav srećan da ga pustim preko power dvd-a...cvrc!!! Neće! PWDVD has stop working... a?
WTF? Krenem isto preko GOM plejera...zero... GOM player has stop working!
Narežem film na DVD....pustim preko optike...NIŠTA!
Zašto?

Win10...najnoviji drajveri...

Poslednja izmena:
Pa mozes dvd da pustis i preko media player classic ili pot plejera, a verovatno moze i preko ostalih besplatnih resenja.

Pa mozes dvd da pustis i preko media player classic ili pot plejera, a verovatno moze i preko ostalih besplatnih resenja.

Aha...malo sutra...kojim god programom da pokrenem film uvek isto.... taj i taj program HAS STOP WORKING!

Gom player, Power DVD, media player classic.....neće pa da ga hebeš!

Onda nesto nije u redu sa tim filmom.

Vrh Dno