Šta je novo?

Cyberfox

WD40

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2003
Poena
630
Cyberfox je x64 verzija Firefoxa za win
Posto je sam firefox batalio x64 verziju koju doduse nikad nije ni izbacio kao stabilnu ostalo je malo igraca da to poprave.
Palemoon je jos uvek na verziji 15 i kao "ceka" da se nesto ozbiljnije desi (verzija 18,19) a Waterfox se pogubio u problemima a i treba mu puno vremena za izbacivanje nove verzije.
Srecom izgleda da smo dobili novog igraca - Cyberfox.
Vidim da ga fale a i brz je (isti dan je izbacio svoju x64 verziju kad i zvanicni Firefox).

Evo sad skidam Cyberfox-a, ona 2 druga su me grdno razocarala, vecina plug-ins a ne radi. Bas me zanima kakav ce ovaj da bude.

Evo sad sam ga instalirao, izuzev otvaranja prviput, gde je nesto brzi, nista narocito. Ni ovde ne rade neki Add-ons. Ne radi plain old favirites i Save as MHT ( mada su tu ali ne reaguju) dok Video Dovnload Helper radi. Sve u svemu, ocekivao sam vise s'obzirom da mi je sve 64 bita. "Nothing to write home about" sto bi se reklo !!!

Pa to je do pluginova sto ne rade a ne do WFa ili Cyberfoxa. :)
Meni je na WF radila velika vecina pluginova, ali probacu i cyberfox.

Ne upotrebljavam bas mnogo plug-ins a, ali evo i MHT proradi tako da se zbog Plain old favorites bas mnogo ne brinem, prezivecu valjda i sa Bookmarks. Sve u svemu nije lose, nesto je brze.....

Uuuups !!! Sto god se namesti na njemu, odrazi se i na Firefox. !!!!

Zahvaljujem kolezi WD40 na preporuci ovog fenomenalnog brauzera.

Nazad
Vrh Dno