Šta je novo?

CyanogenMod Installer via PC

Да телефон је 6582 али је исто квад кор. Изгледа да су лагали кинези, на страници је стајало да је 6589 и антуту показује 6589 али сви остали програми за дијагностику налазе 6582 са мали400ГП графиком коју овај 6589 нема, него има неки PowerVR чип. Али с`обзиром да сам га купио на распродаји са 40% попуста, боли ме уво, јер је брз телефон сачувај боже, сурфујем као на десктопу, скроз сам задовољан.

Хвала на савету, баш ћу сад да урадим ово што си предложио само да некако успем да бекапујем и да га рутујем, за случај да нешто за****м.

Хвала на помоћи, све ми је ово шпанско село, нисам уопште до сад користио смарфон па немам појма ништа :).

Значи морам прво рут па онда кастм рикавери и добићу значи имиџ који могу да пукнем назад на телефон ако нешто за****м?

Pa dobices vise img-a, sve sklopljeno u jednu celinu kojom vracas lakim odlaskom u recovery i samo opicis restore. Nije to tesko, vazno je samo citati i
bez panike :d

Аха значи то је то, супер, само да не мора нешто да се хакује по текстуалним фајловима :p.

Ево га рут је успео са овим кинеским генијем :), сад ћу полако даље.

Vrh Dno