Šta je novo?

Cuvanje stranice u .mht formatu

• Začetnik teme Začetnik teme Grobar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Grobar

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Kako da mi u Internet Explorer-u 6 defalut bude opcija čuvanja stranice u .mht formatu
a ne u .html ?

Bilo je ovde i tome reci, ne znam tacno ali dve mogucnosti su: ili da se to sredi preko registry-ja ili preko nekog tweakera. Pokusaj da nasdjes neki stariji thread (pre mesec dva) gde je to nbilo podrobnije objasnjeno (obe opcije).

Bojim se da to nece ici tako lako...🙁 Verovatno bi moglo nesto u registry da se skarabudji, al' nigde nisam uspeo na net-u da pronadjem informaciju sta i kako...

Jedino prakticno resenje koje sam nasao je plugin za IE MHT Quick Saver:
http://www.sycory.com/mht_quick_saver.htm
Cak je i prakticniji jer save-ujes samo klikom na ikonicu u taskbaru.

Jedino nisam trazio da li negde ima crack...

I ja sam bio vredan pa sam pokusao da pronadjem neko resenje, ali nista...
Verovatno bi se dalo uraditi nesto kroz Registry ali dok se ne nadje neko resenje posluzi se Drapinovim MHT Quick Saver-om

HAL je napisao(la):
I ja sam bio vredan pa sam pokusao da pronadjem neko resenje, ali nista...
Verovatno bi se dalo uraditi nesto kroz Registry ali dok se ne nadje neko resenje posluzi se Drapinovim MHT Quick Saver-om

Ili Koristi MyIE koji ima mogućnost autosave u mht formatu.

drapin je napisao(la):
Bojim se da to nece ici tako lako...🙁 Verovatno bi moglo nesto u registry da se skarabudji, al' nigde nisam uspeo na net-u da pronadjem informaciju sta i kako...

Jedino prakticno resenje koje sam nasao je plugin za IE MHT Quick Saver:
http://www.sycory.com/mht_quick_saver.htm
Cak je i prakticniji jer save-ujes samo klikom na ikonicu u taskbaru.

Jedino nisam trazio da li negde ima crack...
Drapine hvala ti da znas da je super fora, pogotovo ako su dva naslova ista automatsku uradi rename (D)

Grobar je napisao(la):
Drapine hvala ti da znas da je super fora, pogotovo ako su dva naslova ista automatsku uradi rename (D)

Pre jedno tri meseca sam tražio crack za njega i nije ga nigde bilo

Visente je napisao(la):
Pre jedno tri meseca sam tražio crack za njega i nije ga nigde bilo

Ima crack za verziju 1.30 (zadnja je 1.50) a ja sam ga koristio na 1.40 i radi ali traljavo. Tacnije odradjuje posao korektno ali toliko napravi drugih problema da sam morao da deinstaliram.

Nazad
Vrh Dno