Šta je novo?

Custom resolution 8800gt

LedZeppelin

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2004
Poena
619
imam viewsonic vx2230wm i 8800gt.native rezolucija je fullHD, sto mi odgovara prilikom rada u cad programima, zbog vece povrsine rada, ali u ostalim slucajevima mi ne odgovara jer mi je previse sitno(npr dok sam na netu). Hteo bih da promenim rezoluciju u 1600*900, da bi mi slova bila malo krupnija. Kada namestim u nvidia panelu tu custom rezoluciju on mi izbacuje nekako lose skalirano, jer imam dve crne trake sa strana, a pokusavao sam i sa skaliranjem, medjutim onda mi taj custom mod ne prolazi test, konstantno izbacuje test failed. kako da podesim sva ona podesavanja da bih imao 1600*900 preko celog ekrana?

Nikako. Nemoj da diras native rezoluciju jer je tu slika najbolja. Za windows podesi velicinu slova u "display properties" a za internet podesi da ti browser zoomira koliko hoces. Kod Opere je to u meniju "view"->zoom..

ok, hvala. slova su mi vec povecana, ali su nekako tanka. naviko seljak na crt, gledam u njega 10 godina 🙂

Tanka slova? Nadam se da nisi zaboravio da izaberes efekat slova ClearType u Display properties..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno