Šta je novo?

custom R290/x cooler - gde?

• Začetnik teme Začetnik teme Skot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Skot

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
649
Da li igde kod nas ima da se kupi custom cooler koji bi mogao da hladi referentni R290/X ili mozete da preporucite neku ekipu koja postavlja water cooler-e na graficke? Ako ne kod nas - da li ima neko da preporuci neki strani sajt (u Evropi) koji prodaje povoljno ove coolere i salje ih u Srbiju?

Za WB, user: gaca

re

Ako imas koga u HR tamo je oko 5.500 din.
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=accelero+xtreme

Ja cekam da daju BF 4 uz karticu pa cu uzeti tamo kuler a ovde karticu.

Samo sto je sa Acc X karta duga 32cm, pa vidi moze li da stane u kuciste.

To kad stavis, nema vise nazad. Heatsink-ovi za memoriju i VRM se lijepe i ne mozes vratiti stari hladnjak u slucaju kad hoces da prodas kartu.

isto je i sa acelerom extreme i pretpostavljam i sa gelidom...moraju da se lepe ti kulerchici barem na vrm...
ostaje jedino FC WB i vodeno ali to nemere bez 150-200e...tako da...

Ima li neko neki info za ove kulere ili neki drugi aftermarket kuler kod nas. Trebalo bi da mi stigne kartica sutra pa sam mislio
odmah da ga menjam ili ako zna neko gde ima da se naruci (reko mozda je ponuda sada malo bolja).

Zdravo ljudi, Srecna nova godina. Gledao sam malo kod nas jedino sto moze da se nadje je accelero hybrid koji je oko 100 evra pre ovog povecanja pdv-a. Recite mi sta mislite oko narucivanja kulera iz inostranstva ako ima neko iskustva?

Poslednja izmena:
EK Water Blocks, dosta smanjili cenu poštarine. Blok za 290X i backplate, poštarina 13e. 🙂

cek gde se kaci backplate? to je samo za one grafike koje vecc imaju fabricki pa se on zameni?

Ne, baš ako ga nema, fabrički ne moraš menjati. 😉

Meni stiže ovih dana, pa javljam utiske na 290X.

aaa...saznao sam gde ima da se kupi povoljno kod nas acelero hybrid...pashe i na 290(x), ali ne i na 79xx zbog udubljenja 🙁

javni te se na pm da ne reklamiramo ovako javno.

aaa...saznao sam gde ima da se kupi povoljno kod nas acelero hybrid...pashe i na 290(x), ali ne i na 79xx zbog udubljenja 🙁

javni te se na pm da ne reklamiramo ovako javno.

Vazdusna verzija Accelero Xtreme mozda za 280x da li ima ?

nije uvozio drugar, ali obrati mu se od ponedeljka, mozda moze za sl turu da nabavi...dobicesh na PM link

bilo ovde

http://www.mindfactory.de/product_info.php/Arctic-Cooling-Accelero-Hybrid_806929.html

nego ti gledash mesec dana nakon shto sam okachio 😀
rasprodalo se, dobra cena bila.

a mozda je bila dobra iz razloga shto ova verzija sa linka nemere da se natakari na atije novije zbog chuvenog uvuchenog jezgra.
Moja greska, stvarno nisam obratio paznju... izvinjavam se zbog toga, obicno ispratim i taj detalj 🙂

Stvarno dobra cena bila, nema sta. Bio ovaj ili onaj razlog 😉

A kod nas ga ima, za divno cudo, i to za relativno solidnu cenu. Ne kazem ni da je skupo ni da je jeftino, samo kazem da je cifra solidna i da ga ima. Na stanju. Svojim ocima videh, tamo pred NG.
http://boostlogicpc.com/arctic-accelero-hybrid-vga-cooler.html je adresa, ne vidim zasto bi bio problem napisati naziv firme, ipak je "Domace trziste" prava soba za tako nesto.
(ako ti drugar kojim slucajem radi tamo, pozdravi ga... stvarno su korektni i predusretljivi momci 😉)

opushteno, deshava se 😉

jeste to je to, samo mislim da je zabranjeno kachenje linkova, valjda...uvezao je na moj predlog hybrida, imaju samo tri komada, pa eto najbrzi ce uzeti svoj primerak...od ponedeljka 😀

ja ga gnjavim da uveze i koji WB (i dr) od EK specijalno jer je made in europe, pa nema carine.

pozdravicu ih.

opushteno, deshava se 😉

jeste to je to, samo mislim da je zabranjeno kachenje linkova, valjda...uvezao je na moj predlog hybrida, imaju samo tri komada, pa eto najbrzi ce uzeti svoj primerak...od ponedeljka 😀

ja ga gnjavim da uveze i koji WB (i dr) od EK specijalno jer je made in europe, pa nema carine.

pozdravicu ih.

Uplatio vec jedan🙂

opushteno, deshava se 😉

pozdravicu ih.

Prenesi pozdrave obavezno, reci da su od tipa sto je kupio crni Phanteks PH-TC14PE par dana pre NG... setice se sigurno 😉

Kazem, fino se ispricah sa njima - ljubazni, korektni, a znaju vala ponesto i o kompovima i nisu priuceni. Ja im savetovah da dovuku neke UV neonke, mislim da ce fino to da im ide (sad imaju neke bele od 10cm), ima interesovanja za to, a nikada nije bilo UV varijanti kod nas... takodje, nakon sto im pokazah onaj be quiet! Dark Rock Pro 2, bese im zanimljivo, te rekose da ce se potruditi da dovuku i to kao i jos neke njihove proizvode... a sad mi pade na pamet da im ne bi bilo lose reci da dobave famoznu Liquid Ultra pastu, pored ove Pro varijante sto vec imaju u ponudi. I za to mislim da bi bilo poprilicnog interesovanja 😉

Sta sam im ja tek sve predlozio nadam se da ce bar pola od toga nabaviti. 😀 Ali dobro, za sad su skroz ok cak i vise od toga !

i ja uzeh crnju fanteksa, samo mozda sredinom novembra, nije frka oko pozdrava, samo, ne idem ja tako chesto tamo niti se smo sad u nekom svakodnevnom kontaktu 😉
jesu ok, ali imaju josh dosta da nauche i oko HW-a i oko trgovine/uvoza, ali na srecu imaju od koga da uche 😀
veruj mi, pro je bolja u svakom pogledu, ja sam im i rekao da samo nju i uzmu:
jeftinija je, lakshe se nanosi odnosno, dozira i duze traje zbog metalne igle, pro ima malko bolje temperature, a ukljanjanje je isto zahebano.
tj donekle izvodljivo na niklovanim povrshinama, ali sa bakra nema shanse, samo lapovanje.

taman i ja hteo da dodam - Ultra nema iglu, potrošiš mnogo više nego što treba dok naneseš, pola ostane na špricu, tako da je Pro verovatno bolji izbor ili da se kupi jedan Pro pa kad potrošiš, skineš iglu i montiraš na Ultra špric. 😀

Inače svaka čast momcima, konačno neko da krene sa tim stvarima, ne mora da bude sve na rafu, samo da može i da se poruči da se ne smaramo sa poštarima i carinom... i da nas ne gleda čudno kad mu kažeš šta ti treba kao kod redovnih trgovaca hardverom. 🙂 Prateći iskustva ljudi sa carinom, sad tek vidim koliko me uke..alo da mi prođu 4 EK bloka da me ne cimaju za uvozne dozvole i slično.

ajsad neki foto sesn

Bih ali cu tek za nedelju dana da nabacim na 290ku🙂za sad mogu samo pakovanje 🙂

uhype8a7.jpg
hudumu8u.jpg
a3ahyge6.jpg
eqe7ydas.jpg

Poslednja izmena:
Jel bese kad se jednom namontira vise ne moze da se skine ili to nije tacno ? Mislim zbog lepljenja heatsinkova.

Nazad
Vrh Dno