Šta je novo?

Cupanje e-mail adresa i spamovanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

okmijun

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7-7940x
Matična ploča
Asus x299 ROG
RAM
128GB DDR4
GPU
Titan X Pascal 12GB
Treba mi SW za:

1. CUPANJE e-mail adresa sa sajtova
...
2. Da salje mailove na iste te adrese, znaci mogu i 2 nezavisna, ako podaci iz 1. se mogu koristiti u 2.

3. Popunjavanje raznih web formulara, itd...

Google ne daje iskustva i utiske, tj sta uopste od toga radi, a sta ne, neke ranije koje sam koristio, uglavnom nisu radili to sto treba da rade, previse brljanja, itd...
Ima neko neku ideju?

Ti tražiš pomoć tj. da ti neko pomogne da bi ti spamovao adrese? Jesam li te dobro razumeo?

Da, upravo to, ne da zasipam golim zenskama i nigerijskom prevarom, vec da nudim uslugu, mozda ce i tebi stici, pa ces se javiti recimo? Nikad se ne zna.
Sa ciljanih sajtova se vade adrese i nudi usluga, sta ti je tu toliko strasno? Ne vidim nikakvu razliku izmedju toga i google-addsa, koji ti takodje igraju po nervnim zavrsecima.
....
Ako ne zelis da pomognes, u redu, al ne odmazi, ako mozes, razvlacenjem teme u potpuno nebitnom pravcu.
Hvala ti u svakom slucaju za bump, ocekujem sad zescu raspravu.
....

SuperEmailExtractor za #1 i #2, a xRumer za #3, recimo...

Stigne li mi. I will find you...

Xaxaxaxaxaaxaxaa, ma meni je prvo stiglo, ja procito, zvao coveka, a u medjuvremenu cak i iskoristio tu uslugu, da ne otkrivam sad poslovnu ideju, i platio mu regularno, tj tek cu, prvo mora da mi posalje podatke.
Tako da...mozda ti i stigne!

I meni treba nesto slicno, ali da radi kontra. Kad mi stigne spam sa neke adrese koju nemam u imeniku, da mu automatski vrati nekoliko miliona puta :crash:
Ja odavno imam rezervne mail adrese koje mi sluze samo za razna logovanja, ali zato na onima koje koristim i nemam spam.

@okmijum:
To što radiš će izazvati kontra efekat. Bolje smaraj po fejsu... Spam je zastareo.
Spameri kod mene imaju isti status kao oni likovi što žele da ti očiste sofersajbnu iako mu govoriš da nećeš da mu platiš za to. Šta god da nudiš, iz principa ne bih kupio, čak bi sve koje znam ubeđivao da ne kupe to što nudiš.

Poslednja izmena:
+1

...najobicnije podguzne muve!
Kao oni sto nude nesto na fon, zvone na vrata kad spavam ili oni sto za njima moram da praznim postansko sanduce - ma da mi poklanja kilo krvi obriso bi ga Stedler gumicom.

@okmijum:
To što radiš će izazvati kontra efekat. Bolje smaraj po fejsu... Spam je zastareo.
Spameri kod mene imaju isti status kao oni likovi što žele da ti očiste sofersajbnu iako mu govoriš da nećeš da mu platiš za to. Šta god da nudiš, iz principa ne bih kupio, čak bi sve koje znam ubeđivao da ne kupe to što nudiš.

Mrzi me da objasnjavam o cemu se radi, jer bih onda morao i oda objasnim celu ideju, a to ne zelim, logicno, ne radi se o klasicnom spamovanju, jer to nikad ne bih radio, i ja ih brisem, bez da ih i otvorim.
Ovde je u pitanju spec sajt, recimo da je neka vrsta kladjenja npr. da ne idem u detalje, i ono sto sam napisao gore, a sto u velikoj pravednosti sudija, niko nije ni procitao, je to, da sam i sam dobio takvu poruku,
nazvao coveka na mobm, dogovorio se o usluzi, lepo mu platio, on je zavrsio to sto treba i to je to
. Cak, njegov mob sam zapisao, kada mi slicno bude trebalo drugi put.
...
Olako svi oblacite sudijske odore i sud dajete na osnovu onoga sto vi mislite da jeste, a nemate pojma o cemu se radi, najblaze receno.
...
Ubedjuj koga oces u sta oces, al pre toga najbolje se ubedi da znas celu pricu, a ne znas, pa zar mislis da posle 13 godina brisanja spamova, bi i ja sam to radio? Toliki retardinjo nisam zaista.

+1

...najobicnije podguzne muve!
Kao oni sto nude nesto na fon, zvone na vrata kad spavam ili oni sto za njima moram da praznim postansko sanduce - ma da mi poklanja kilo krvi obriso bi ga Stedler gumicom.

I ja bacam odmah iz sanduceta, al isto tako znam da neko tako zaradjuje za zivot, studentski, izbeglicki, kakav god, i nikad mi to ne smeta, zasto bi?
Cak i anketarima vrlo cesto odgovorim, ako imam vremena, ako ne lepo im kazem da ne gube vreme, i da idu dalje.
....
Meni je, kao i celoj godini I arh, na I semestru Urbanizma, bio izmedju ostalog zadatak i da anketiram pole Pristine, tj 5% srpskih domova, i 95% albanskij, to je bio radni zadatak potpisan od prof. Ralevica.
/da ne kazem ratni, jer je u 94/95 deo nas iz domova, mali broj, probran, imao i zaduzeno naoruzanje, pravo sa bojevom municijom, jer je bila velika tenzija tada/
Anketu sam uspesno zavrsio, ako te zivot nagoni na prof. Ralevica, mozes ga i pitati o tome, jos uvek pamti, jer sam usao u delove Pristine, gde se ulazi samo sa Puchom i pancirom.
Niko mi nije uzeo ni krv niti sam ja kome dao. Naprotiv.
....

Poslednja izmena:
Nazovi to kako god hoćeš, to je i dalje spam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno