Šta je novo?

Cudno zaduzenje kod Telekoma???

sdeki

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2006
Poena
330
Moja oprema  
Laptop
EliteBook 840 G8
Mobilni telefon
Redmi Note 12 Pro+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li imate zaduzenje kod telekoma (koristim BEL50 i vec imam 500+ din),a poruke i besplatni minuti 0. Naravno da nisam za tri dana ispucao sve poruke i minute!
Neka nova tarifa ili sta??? Proverite stanje!

[GOOGLE][/GOOGLE]
meni kaze da je servis nedostupan jos uvek
probaj za par dana - obicno ne radi do 5-6 u mesecu
Znam to ,tako je i bilo ali ja imam zaduzenje:mad:
Da to nije sada depozit pa ga trosimo kako hocemo (nesto kao kod Telenora VISE PRICE 500)

[GOOGLE][/GOOGLE]
Znam to ,tako je i bilo ali ja imam zaduzenje:mad:
Da to nije sada depozit pa ga trosimo kako hocemo (nesto kao kod Telenora VISE PRICE 500)
Pobogu, a kako ti znaš da imaš zaduženje ako servis ne radi?!?
Ako si aktivirao tarifne dodatke, poslednji od njih se automatski prenosi u sledeći mesec, sve dok ga eksplicitno ne deaktiviraš (24h pre početka novog meseca). Možda ti se to pojavljuje kao zaduženje... (?)
Deaktiviranje se vrši slanjem poruke na 7888:
SMS STOP
MIN STOP
DATA STOP
MOJBROJ STOP

PS
A korisnički servis, šta kažu na sve to? Nadam se da si ih pitao... (!?!)

Poslednja izmena:
jel moze 3g na postpaid da se deaktivira?

Mozhe, drugarici je uspelo.

Jako si mi pomogao...as usual... dakle... KAKO deaktivirati 3g na postpaidu?

Zovi podrshku i trazhi.

jel moze 3g na postpaid da se deaktivira?

Moze, posaljes sms sa textom ODJAVA na 733 (Naravno,ovo vazi za MTS)...ja sam se resio te gamadi kad sam slucajno primetio kako placam 100 din vise tel racun,a 3G ne koristim,pa rekoh: "Koj' ce mi ......":-devil-:

Pobogu, a kako ti znaš da imaš zaduženje ako servis ne radi?!?
Ako si aktivirao tarifne dodatke, poslednji od njih se automatski prenosi u sledeći mesec, sve dok ga eksplicitno ne deaktiviraš (24h pre početka novog meseca). Možda ti se to pojavljuje kao zaduženje... (?)

MENI I KOD JOS JEDNOG DRUGARA(STO PROVERENO ZNAM) JE RADIO SERVIS!!! PA OTUDA ZNAM :wall:
NEMAM AKTIVIRAN NI JEDAD TARIFNI DODATAK!
Evo od danas je sve ok,verovatno neka zabuna u obracunskom periodu.:trust:

Radi servis danas od 15:00... kod mene sve normalno... :D

Moze, posaljes sms sa textom ODJAVA na 733 (Naravno,ovo vazi za MTS)...ja sam se resio te gamadi kad sam slucajno primetio kako placam 100 din vise tel racun,a 3G ne koristim,pa rekoh: "Koj' ce mi ......":-devil-:

Hvala!

Izi :smash:

Nazad
Vrh Dno