Šta je novo?

Cudno ponasanje...

lakii

Čuven
Učlanjen(a)
06.07.2003
Poena
630
Mozda ovo nije u pravoj sobi al ...
Imam mali problem:

Na kompu imam 2 sistema, oba su win XP Pro (ne pitajte zasto). Jedan radi savrseno a drugi zeza pri iskljucivanju...
Kada iskljucim prvi sve normalno ugasi, dok drugi izgleda ne gasi komp... Ostane da mi svetli lampica na tastaturi i ponekad monitor nece u stand bay vec je crn ekran...
Oba sistema sam ja instalirao, isti drajveri su upotrebljeni i do pre 7 dana sve je radilo ok. Jedan dan je nestalo struje pri dizanju drugog sistema i od tada se sve ovo desava...
Jel ima neko da mu se desavalo nesto slicno...

Teshko da je iko instalirao 2 XP-a na istu mashinu.... :d :d :d

@mitnick: Sto ? Ja imam dva XP-a, jedan za igranje, drugi prazan , brz, za DTP...

ja isto imam 2 xp
jedan za brljavljenje, drugi za programiranje...

Da se prikljucim klubu, i ja imam dva, jedan gamer, drugi office. Jdina razlika sto su na razlicitim hardovima, te radim i backup vaznijih stvari.
Instaliraj ponovo drajvere za plocu i ugasi sam Num Lock pre gasenja, pa vidi da li ce ostati ugasena. U sledecem gasenju ostavi upaljenu pa ugasi makinu.
Javi rezultat.

Nisam bio tu par dana i sinoc sam ponovo instalirao drajvere ... i nista. Monitor se sada gasi al sa tastaturon je isti problem. Probacu danas sutra jos da cackam. Iskreno ,komp mi radi savrseno i instalirano 300 cuda i ne bih da ga instaliram od pocetka ako nije neophodno.
Inace 2 XP-a su na 2 razlicita HDD-a zbog moje zene koja koristi komp i koja pravi haos na hdd-u (sto mene uzasno nervira) i nebih da se smaram da deinstaliram programe ovako je mnogo bolje...

I na kraju da se javim sta sam uradio. Bio sam u guzvi pa nisam stigao mnogo da se zezam oko problema... Rainstalacija drajvera (ponovna ploca i grafika) je dovela dao toga da se monitor gasi kao i na drugom sistemu al sam primetio da i drugi sistem oatavlje upaljene lampice :smash: :smash:
Ranije nisam to primecivao jer ja tas sistem i ne koristim a zena izglda ne ostavlja caps lock upaljen. Zvao sam u servis Ada Comp... gde su mi rekli da se to izgleda svuda desava :zgran:
Tako da je ostalo na tome da se monitor gasi sam a ja cu da gasim lampice pre gasenja kompa :wall:

Sta ces oces jeftino a ok, e pa izgleda da ne moze.
Hvala svima
Pozdarv

Vrh Dno