Imam cudan problem na jednom kompu. Naime Outlook Express kada skida mail za neta napise koliko poruka ima i kako ih skida, i sve se to lepo pojavi broj unread poruka koji pise pored Inbox foldera, ali same poruke jednostavno nestanu, uopste se ne pojavljuju u Inboxu. Probao sam i da nije nesto do prikazivanja poruka, uopste novo poruke ne dolaze u taj, a ni u jedan drugi folder. Sad jos jedna stvar je tu cudna, kada sam se okacio na net da probam da skinem poruke i da pogledam da li mozda mogu da ih procitam preko web maila, kompjuter je stalno radio neki upload. Znaci stalno je bio upaljen "odlazni" kompjutercic, a kada sam pogledao statistike za vezu ispalo je da je sent za oko 20ak minuta nesto oko 6mb, a received oko 2, sto je opet apsurd jer sve sto sam radio je bilo da otvorim eunetov web mail, cak ni download nije trebalo da bude toliki. To me sve navelo da pomislim da nije u pitanju neki virus ili nesto, pa sam skenirao sa AVP-om, doduse nesto starijim definicijama od jula meseca (nisam imao vremena na netu da skinem nove definicije virusa) ali on nije nista nasao. Zna li neko za neki virus sa tim simptomima? Inace na kompu je Win 2000, i nije patchovan za MSBlast i slicne viruse, tako da moze da bude i neka varijanta toga, ali ja za tako nesto jos nisam cuo.
Zna li mozda u cemu sve moze da bude problem pa da se manifestuje ovako bizarno, da li je u pitanju neki virus, worm ili sta vec ili neka greska u samom OE?
Zna li mozda u cemu sve moze da bude problem pa da se manifestuje ovako bizarno, da li je u pitanju neki virus, worm ili sta vec ili neka greska u samom OE?