Maverick78
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.02.2007
- Poena
- 319
Svoj stari HP L1706 TFT sam prodao prijatelju koji ga sada koristi na poslu. Monitor je kod mene radio super,a i kod njega vec par mjeseci je radio fino,ali u zadnjih par dana mu se desava cudan problem. Kad ujutru dodje na posao i ukljuci komp,pocne dizati sistem i sve ostalo normalno,ali monitor uopste ne reaguje. tacno se vidi da je podignut sistem,a monitor stoji iskljucen,radi tako jedno 5 minuta od paljenja kompa i onda se sam ukljuci:trust: nakon toga radi sasvim normalno,cak i kad se resetuje racunar.znaci samo ujutru zeza pri prvom paljenju kompa... pokusavao je sa paljenjem i gasenjem na dugme,ali nista,ni vadjenje i vracanje kabla nije pomoglo. pomisli smo da nije graficka(7300gt),reinstalirali drajvere,ali isto nista.... nakon toga je probao i na jednom drugom kompu,ista stvar,znaci prvo paljenje ga zeza,nakon toga radi ok.... eh sad,ujutru mu je zadnjih dana hladno tu u kancelariji,pa mozda monitor nece odmah zbog toga da se ukljuci ili je nesto drugo u pitanju,dal neko mozda ima neki odgovor....?