Šta je novo?

Cudni zvukovi iz CoolerMaster iGreen 600W napajanja

drjackyll

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
620
Pozdrav svima,

Vec nekih 8 meseci imam doticno napajanje i sve vise me nervira neko cudno lupkanje iz njega. Zvuci kao da lupkate u papir, znaci kao neko taktanje, ne mogu da ga reprodukujem nikako. :) Ja sam misljenja da ventilator zapinje za nesto ali bih voleo da se konsultujem sa vama po pitanju ovoga. Sta da radim?

Zvuk se najvise cuje kad se racunar pali i gasi, pogotovo kad se gasi, odnosno ventilator staje, nekako usporava i zato mislim da udara o nesto. Zaista cudno. Nisam siguran da bi bilo pametno da otvaram napajanje. A opet da ga vratim u Desk... ne znam... sta vi mislite?

Hvala.

Ako ga otvorish ode garancija... Ako je bash iritantan zvuk, najbolje nosi na reklamaciju... Mada je bilo reci cini mi se da je dosta problema sa venitlatorom:)

Pa jeste iritantan kad ti traktorise po nekad bas... Ne znam sta da radim, da ga odnesem i kazem sta? Ne svidja mi se kako zvuci? Mislim napajanje RADI savrseno...

Da zamen vent... Ima tema ovde sigurno, ako te ne mrzi potrazi, bilo je bash price o tome, i jedan clan je, ne mogu da se setim kako se zove koji inace radi za CM reshavao ljudim probleme...

Pa search u ruke i vidi ;)

A sto ne zaustavis fan na krato pa vidi sta se desava, npr. tutnes stapic za usi (polako krenes da ga prislanjas na centar elise ako imas prilaz, ako ne dok je ugaseno gurni i zaglavi elisu) dok radi zaustavices fan i videti da li je do fan-a.

Jos jedan clan i ja sa bencha smo imali isti problem sa zujanjem kod ovog napajanja. Problem je resio
APC Surge Arrest (moj je sa 8 uticnica).
APC%20Surge%20Arrest%20PF8VNT3-GR.gif

Poslednja izmena:
Hvala svima problem je resen zahvaljujuci clanu Braci i negovom zalaganju. Inace napajanje je utaknuto u bas takav APC Surge Arrest.

Nazad
Vrh Dno