Šta je novo?

Cudni znaci

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Ponekad mi se na nekoj otvorenoj stranici pojavljuju neka razbacana slova koja se ubrzo izgube a ponekad nešto kao mali znak uzvika (!) sa gornje leve strane stranice. To mi se desilo par puta i dok sam bio na forumu. Šta može biti uzrok tome?
Pozdrav!!!

Gremlini ! :D Definitivno ! ctp;

No, salu na stranu, ovo je stvarno novo, nikad cuo za ovako nesto, bas me interesuje sta ce ostali da kazu...
Mozda brlja graficka ??? Pokusaj malo da lokalizujes problem, npr. da li se desava samo dok surfujes, da li samo u IE-u, tj probaj neki drugi browser, da li primecujes neke vizuelne anomalije u igrama itd itd...

Ups, izvinjavam se auditorijumu, ali prethodni post mi je broj 666, the number of the beast, ovaj je samo zbog uroka, da brzo predjem na 667...:D

drapin je napisao(la):
Gremlini ! :D Definitivno ! ctp;

No, salu na stranu, ovo je stvarno novo, nikad cuo za ovako nesto, bas me interesuje sta ce ostali da kazu...
Mozda brlja graficka ??? Pokusaj malo da lokalizujes problem, npr. da li se desava samo dok surfujes, da li samo u IE-u, tj probaj neki drugi browser, da li primecujes neke vizuelne anomalije u igrama itd itd...
Samo dok surfujem. I to ponekad. Koristim IE 6 u Win 98. U suštini nije strašno, ali me čisto zanima šta se zbiva.
Pozdrav!!!

Jesi li probao da reinstaliras IE.

Hhm, IE6 i 98, to je malo cudna kombinacija...nadam se da je barem SE.
Mozda bi bilo najbolje da se vratis na prethodni IE, ako nisi obrisao instalacione fajlove, odnosno ako znas sigurno da se to nije desavalo sa prethodnom verzijom. To je inace vrlo "stresna" operacija za Windows i nije preporucljiva bez preke potrebe...

Moze biti da ti se sve to desava zbog "sporosti" IE6. Mozda se neko nece sloziti, ali meni je IE6 najsporiji IE do sada...
Da objasnim: imam dual boot, ME sa IE5.5 i XP sa naravno IE6. Kad surfujem, ocigledna je razlika u nacinu otvaranja novih prozora: IE5 i IE5.5 kad kliknes na link ili udaris Open in new window trenutno otvara novi prazan prozor pa ga onda "puni". IE6 medjutim prvo stoji neko vreme na pocetnom prozoru, puni...pa tek kad prikupi odredjenu kolicini podataka otvara novi prozor sa vec pripremljenim delimicnim prikazom strane.

E zbog toga se desava da se delovi sledece strane koju tek treba da otvori pojavljuju na prethodnoj strani koja je trenutno jos na ekranu. Konkretno npr. sa forumom: na strani sa Thread Results kliknem recimo neki thread koji hocu da otvorim, on pocne da puni novu stranu, i zbog necega (mozda zato sto je vec cachirana) se prvo ucita ova flach reklama i ona se pojavi na ekranu, bez veze, na sred stare strane - pre nego sto se uopste otvori novi prozor.

LM raspisao sam se bez veze oko tako banalne stvari, ali hteo sam da kazem da se mozda i tebi desava nesto slicno...

To se ponekad dešava kao što rekoh. A što se IE 6 tiče ja sam potpuno zadovoljan. Uskoro planiram da uradim kompletnu reinstalaciju, pa ću da vidim šta će da se dešava posle toga. U svakom slučaju hvala svima.
Pozdrav!!!

Vrh Dno