joojant200
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.12.2001
- Poena
- 865
Moja oprema
- Laptop
- Lenovo Thinkbook 16
- Tablet
- Lenovo t something
- Mobilni telefon
- Sljamsung S23
- Pametni uređaji
- Fenix 7s pro ss, Xbox series X
Dobili smo na poslu 'cudne' HP tonere, kupujemo original, a ovi sto su stigli zadnji put:
- holografska nalepnica je cudna (deluje kako hand made - nema presijavanja original nalepnice i ne pise original toner na njoj)
- Na kutiji nema uvoznicke deklaracije
- Broj tonera sto pise na kutiji nema na toneru (nema nikakav broj)
- Prilikom otpakivanja slicno je kao original ali nije original (mora se makazama seci kesica i listic za toner ne stoji dobro)
- IZ AVIONA SE VIDI da je kaseta koriscena, stari prazan toner koji sam izvadio izgleda 10x novije od ovog sto stize.
- Odmah na prvom otisku je poceo ostavljati linije na papiru.
Interesuje me da li je neko imao slicno iskustvo i da li je u pitanju hp recycled (moralo bi pisati a ne pise nigde?) ili fake hp? I ako je fake da li je domaci ili strani?
- holografska nalepnica je cudna (deluje kako hand made - nema presijavanja original nalepnice i ne pise original toner na njoj)
- Na kutiji nema uvoznicke deklaracije
- Broj tonera sto pise na kutiji nema na toneru (nema nikakav broj)
- Prilikom otpakivanja slicno je kao original ali nije original (mora se makazama seci kesica i listic za toner ne stoji dobro)
- IZ AVIONA SE VIDI da je kaseta koriscena, stari prazan toner koji sam izvadio izgleda 10x novije od ovog sto stize.
- Odmah na prvom otisku je poceo ostavljati linije na papiru.
Interesuje me da li je neko imao slicno iskustvo i da li je u pitanju hp recycled (moralo bi pisati a ne pise nigde?) ili fake hp? I ako je fake da li je domaci ili strani?