Šta je novo?

Cudne stvari u GTA III se desavaju

frostonja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
675
Moja oprema  
Laptop
Lenovo T490s
Tablet
iPad Pro 11"
Mobilni telefon
iPhone 11 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch series 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
e ovako: igra je kupljena u exit-u, mashina je cely 1GhZ, 320 Ram-a, GF3 Ti 200 , instaliran patch. Prvo opcija draw distance nema efekta: kako god da postavim, sve mi se pojavljuje detaljnije samo u blizini mene. tj. vozila. Drugo kad ukljucim trails, ljudi po ulici izgledaju cudno, kao da se razlazu. Cemu tacno sluzi ta opcija? Komentari, hvala

frostonja je napisao(la):
e ovako: igra je kupljena u exit-u, mashina je cely 1GhZ, 320 Ram-a, GF3 Ti 200 , instaliran patch. Prvo opcija draw distance nema efekta: kako god da postavim, sve mi se pojavljuje detaljnije samo u blizini mene. tj. vozila. Drugo kad ukljucim trails, ljudi po ulici izgledaju cudno, kao da se razlazu. Cemu tacno sluzi ta opcija? Komentari, hvala

Ne znam sta ce ti patch, al ajde. Jedino ako te je i pre zezalo ono sa loadovanjem al ovako nisi morao da je patchujes. Opcija trails (tragovi) sluzi upravo tome, da ti ljudi i svi ostali predmeti budu malo razmazani. Ne shvatam cemu sluzi posto te od nje samo bole oci. To je "kao" lepo kad imas zver masinu pa onda nije toliko razmazano. Mada na kome god kompjuteru to pokrenes dobijes bljak izgled.

Kratak odgovor: Ne sluzi nicemu!
Zasto ne radi draw distance: Mozda zbog patcha?

Pozdrav! :wave;

gta3

Ma patch je za XP i Nvidia kombinaciju. Ali za draw distance mi i dalje nije jasno. Jel to kod tebe radi ili ne?

Re: gta3

Ma patch je za XP i Nvidia kombinaciju. Ali za draw distance mi i dalje nije jasno. Jel to kod tebe radi ili ne?
Kod mene radi, ali ja nisam snimao nikakav patch. Medjutim ono ne donosi bog zna kakvo poboljsanje izgledu igre, ali ne znam zasto tebi ne radi? :(

Re: gta3

XP/NVidia patch je jedno a 1.1 patch je drugo...

Copy iz originalnog ReadMe fajla:

Windows XP + nVIDIA based cards (possibly other brands):
We have found a possible problem with Windows XP that manifests itself
as graphical problems both in the game menu and also during game play.
We have traced this problem to be a Windows XP problem.
Technically this problem is solved by the use of a newer version of
d3d8.dll than is shipped on CD with Windows XP. (The version on the
Windows XP CD that has problems is 5.1.26000.0 – versions tested
without error include 5.1.2600.15 and 5.1.2600.29)
Currently the only way we know to update this dll file is to install
the Windows XP Patch: “The Computer Cannot Enter Standby or Hibernate
If a Direct3D-Based Screen Saver Is Running (Q306676)” downloadable
from the following Web Site:
http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/EN-
US/Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe.
This update may in the future be available as part of an official
Windows XP Service Pack, a Windows XP Compatibility Update, or possibly
a DirectX 8.1 update.

Copy iz 1.1 patch ReadMe fajla:

Changes-

- Exception error after blue Rockstar load screen fixed.

- Error loading saved games fixed.

- Mouse sensitivity now saved with other settings (no changes made to existing settings).

- Option for user to play audio files directly from hard disk. Copy the contents of the PLAY discs Audio directory into your installed Grand Theft Auto III Audio directory. Grand Theft Auto III still requires the presence of the PLAY disc when started. This may give better performance on some machines (though worse on others).

Vrh Dno