Šta je novo?

Cudna Stvar

• Začetnik teme Začetnik teme floki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
F

floki

Guest
Pokusao sam da otkljucam procesor AMD XP 1700+.Posto lak sa kontakata se izuzetno tesko skidao kod drugog para kontakata sam odustao,pritome na drugom kontaktu sam malo otisao dublje,Kada sam vratio procesor koji iskreno reci nisam mislio da ce vise raditi zaprepascenje!!!! On se predstavlja kao AMD XP 1900+ na brzini od 1.6Ghz.Interesuje me da li je to lazno ili pravo predstavljanje,na testu PC Mark 2001 daje bolji rezultat.

Pa ako na testu daje bolje rerzultate onda je pravo, verovatno si prilikom pokusaja overklokovanja zaglavio neki opiljak ili si otkrio nakin da bez spajanja tj. sa razdvajanem nekih kontakata kloknes AMD-a.
Pozdrav!

Cisto informacije radi da li mu se povecala temperatura?

ovako

Temperatura se podigla drasticno radi na temperaturi od 61 do 67 celziusa,mnozilac se zaglavio na dvanaest i ne moze da se smanji sve u svemu sjebo..... sam ga.Pozdrav!

To je velika temperatura.
Meni XP1700+@2100+ na 1.85v ne prelazi 53 stepena.

Cime si pokusao da ga otkljucas ?

temperatura

I meni pre nije bila velika temperatura isto ko kod tebe jos sam imao slabiji kuler,ali sada je tako.Pokusao sam ga otkljucati tako sto sam skidao lak sa kontakata pa zatim crayonom zapusiti laserski kanal pa tecnim srebrom koje sam jedva nabavio,ali previse sam duboko otisao kod drugog kontakta.Moj savet ne otkljucavaj.Pozdrav!

postovah maloprije 🙂

probaj grafitnom olovkom iscrtati neke kombinacije na L1(bez ikakvih izolacija i sl.) kontaktima pa ces mozda uspjeti dobiti zeljeni mnozioc ...

javi sta si uradio ako se odlucis za ovaj jednostavan zahvat

pozdrav!

Nazad
Vrh Dno