Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
imam cudan problem. jedan komp ima win 7, drugi xp. ovaj win 7 vidi lepo, drugi, ali ovaj gde je xp, od tri share particije, vidi jednu, ali ne i druge dve, on ih vidi, ali ne da da ih otvorim. sve tri sam uradio na isti nacin, gde skripi
daj tacnu poruku koju ti izbacuje kad pokusas da otvoris.... imao sam slicne probleme i ni sam ne znam kako sam ih resio sve moguce sam cekirao za share i na kraju proradilo....
znas sta ces postavi pasworde i na 1 i na 2 komp i na oba daj full permisions ...
proveri ip adrese jesi im dobro postavio po meni je naj da jednom udaris staticku a drugi da daje auto...jesi probao da ih pingujes sta se u tom sl desava ? eto par mogucih resenja....Ako se samo u Permissions u kartici Sharing stavi Everyone, onda ne moze da se udje u folder a kad se u kartici Security foldera doda isto Everyone onda radi sve ok! pa javi....