Šta je novo?

Cudna poruka od Telenora

Pioneerko

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2005
Poena
320
Danas pre podne mi stize sledeci sms od telenora:
"Postovani, iznos vaseg racuna za prethodni mesec je 2637.18din. Za vise detalja besplatno pozovite *411# Vas Telenor"

Zasto je ovo cudno:
na paketu prenesi 325 sam, poslednjih 8 meseci mi racun nije presao 1300din. I nikad mi nisu stizale od njih poruke ovog tipa, a posebno ne drugog u mesecu. Naravno do sutra ne vaze oni cuveni kodovi za proveru stanja (*311#).
Zna li neko u cemu je fora, i kako je moguce da mi je dupliran racun?

Sacekaj da vidis listing pa ce ti biti jasno u kom smeru ces da delujes, ovako jedino u pasulj da gledamo :)

Za visinu racuna ne znam, ali je i meni stigla ista poruka.

Inace svoje stanje proveram preko portala, tako da nema iznenadjenja...

Ovo je prvi mesec da je stigla poruka o racunu (na Prenesi paket).

i moj je racun velik... jeste da sam bio u roamingu /odmor - Crna gora/, ali nisam puno koristio...
prethodni racun je placen, kad se pogleda na sajtu u njihovoj evidenciji, 26.06., a datum knjizenja 29.06....
obradujte me, da li je moguce da je spojeno sa prethodnim racunom...

poz...

Meni je stigla poruka, cena redovna. Nego, ja proverim stanje na GPRS-u, tamo uvek ranije izadje stanje preostalih minuta.

Hmmm, cuo sam se sad sa operaterom telenora, navodno nema nikakve greske, kaze da sam napravio 700minuta... Ici cu danas da izvadim listing jer na portalu valjda moze tek posle petog u mesecu. Necu da kazem da je nemoguce da sam prekoracio racun za preko 300min. ali jako mi je cudno to.

Samo napred i ne zaboravi da nam javis ovde sta je u pitanju :)

A, zaboraviste svi na novi porez koji se primenjuje od ovog racuna. U njegovom slucaju samo on je oko 223 din. To znaci da je pricao za oko 2045 din pa na to PDV i novi porez (tim redom).

Poslednja izmena:
A, zaboraviste svi na novi porez koji se primenjuje od ovog racuna. U njegovom slucaju samo on je oko 223 din. To znaci da je pricao za oko 2045 din pa na to PDV i novi porez (tim redom).

Moguce.
Uzeo sam listing, i dole pise da sam potrosio 1060din (navodno oko 300min prekoraceno. To je verovatno sve sto je izaslo izvan "besplatnih" minuta. Nije navedeno da li je sa ili bez pdv-a.
Sto znaci da imam pretplatu 1000+180pdv + taj visak od 1060din + jos pdv na to, i to nekako dodje na 2600...

Na prenesi je papreno posle pretplacenih minuta.

I ja imam slican problem samo je cifra veca,ali isto dupla nego poslednjih meseci.
Ali sam siguran da nisam zvao nikoga nit koristio internet previse...
Bio juce do telenor-a da izvadim listing ali tek u ponedeljak.
Zadnji put proslog meseca proveravao 27-28 imao sam dodatnih 50-60 din (inace tarifa prenesi 150 i Internet2gb) . I ostalo mi minuta i poruka sto sam preneo u ovaj mesec. A interneta sam potrosio oko 1.8gb . I za dva dana meni se nakupio oko 2000 din niotkud na kraju meseca.
Ali sto je jos cudnije ovaj mesec imam vec dodatnih 1500din... Strasno !!!
Koristim ovaj broj na pretplatu vec 4-5 god i nikad nije bilo nikakvih problema.
Ali izgleda da za sve postoji prvi put,a i zadnji ako to ne srede kako treba...
Ostaje prepaid, smanjim koriscenje mobilnog i reseni problemi..

Nazad
Vrh Dno