1. U fajlu koji sam zakacio se od 10te do 14te sekunde cuje cudan zvuk iz kucista. Ne svitkaju diode ni od HDDa ni od CDa ni od flopija. Flopi tj. drive A sam i tako makao iz BIOSa pa mi se ne prikazuje u XPu (mislio sam da je do toga problem). Imao sam Seagate SATA (koji je i sada sistemski disk) makao sam IBM 120 GB ATA i ubacio Hitachi 750 GB SATA (koji je sada prazan i neformatiran) i OCZ Core V2 od 30 GB koji dolazi preformatiran iz fabrike na koji planiram da prebacim sistem (ima par foldera na njemu koji fabricki dodju sa drajverima i jos necim). Pored Pioneerovog DVD rezaca koga sam vec imao ubacio sam i ASUS jer je Pioneer prestao da reze CDove.
Sta ovo moze biti? Da ne trazi XP mozda nesto na drugim diskovima obzirom da sam na IBMu imao 4 particije, ali bi onda valjda svitkao LED?
2. Mogu li prebaciti sistem direktnim kopiranjem fajlova sa HDDa na SSD, sistemska particija na HDDu je isto 30 GB? Mislim mogu li prebaciti tako da nemam problema kasnije
3. Trazio sam po forumu ali ste vi svi extremni clockeri a ja sam tu praxu batalio od K6-2
Pa me zanima kako da blago kloknem ovog Phenoma uz podizanje kloka memorije i svega po principu sve pomalo
Probao sam preko ovog programa iz Windowsa koji mi je dosao uz DFI i onda stoji na 3.2 ali cim resetujem komp vrati se na 2.8
Treba mi nesto za stabilan svakodnevni rad a da se ova Vendetta ne dere mnogo (mada bi trebalo da je tiha i na najvisim obrtajima). Sam BIOS nema previse opcija ili mi se tako cini
Ima neku foru da se skine sa Neta i samo se ubaci ali su opet sve to neke extremne varijante.
Sta ovo moze biti? Da ne trazi XP mozda nesto na drugim diskovima obzirom da sam na IBMu imao 4 particije, ali bi onda valjda svitkao LED?
2. Mogu li prebaciti sistem direktnim kopiranjem fajlova sa HDDa na SSD, sistemska particija na HDDu je isto 30 GB? Mislim mogu li prebaciti tako da nemam problema kasnije
3. Trazio sam po forumu ali ste vi svi extremni clockeri a ja sam tu praxu batalio od K6-2