Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
za virus mi je cudno posto se dogadja i kod mene i kod drugarice pod Vistom, a pod XP-om koji mi je do skora stajao se ne desava?! Da li je mozda do drajvera?
Do drajvera, hmmmmm, bilo bi dobro da znas da je do uredjaja pa da mu apdejtujes FIRMWARE, sto ne odes do sajta proizvodjaca i vidis jel ga ima i sta sve ispravlja od bagova na uredjaju
Pazi ili se dugme zaglavilo ili je softverski problem ,imas neki program (trojanac) koji radi u pozadini i sa kojim ti je drugarica zarazena pa to otvara vratanca inace nikad do sad nisam imao ovakav problem na servisu
Dugme nije posto mi se nije desavalo na xp-u, samo na visti, mada se sad primirilo nesto. Kod nje to stucka na svakih 10-tak min prosecno. Ima antivirus tako da ne bi trebala da ima trojanca.
A je li ta vista sa istog dvd medija kod tebe i kod drugarice i moguce piratska? Ako ovde imas potvrdan odgovor probaj pronaci drugi medij i instalirati sa njega. I da znas antivirusi nisu svemocni, pogotovo kada se zna da ima i kod njih spijunaze,pogotovo onih sa oznakom free.