Šta je novo?

Cudan problem! Zna li neko u cemu je caka?!

Učlanjen(a)
16.10.2007
Poena
309
U pitanju je FS laptop, ali to i nije bas bitno... Desava se (ne zavisno od duzine rada) da se sam od sebe naprosto iskljuci [zanemaricemo taj problem, bar tenutno]! Glavna caka je u tome sto ukoliko je napajanje bilo preko baterije da bi se ponovo pokrenuo neophodnije da se prikljuci na adapter! U suprotnom, ako je adapter bio priljucen u trenutku kad se "ZAP" desio, da bi se ponovo pokrenuo neophodnoje da samo baterija bude prikljucena! Probano totalno bez baterije... "ZAP" se ponovo desava i mora baterija da se prikljuci da bi se pokrenuo ?!?!?!? :crash:

Neko, neku ideju?!?!?:trust:

Mozda da ga odneses u FS servis tj. ko god je zastupnik u Srbiji, jer ja licno mislim da je naposki kontroler na ploci poceo da riknjava...

i ja imam FS, ali na sreću nemam takvih problema

neke moje kolege se žale na FS, ali je pretpostavljam da je to zbog velikog broja prodatih primeraka, pa logično i stavara se velika koncetracija problema sa FS laptopovima.

Ovde kod mene masa FS laptop-ova ima problema raznih vrsta....

Do sada sam vec video 3-4 komada na kojima prosto rikne maticna ploca (?!)...

Licno ih bas i ne simpatisem :S:

Ja licno mislim da su te price o cestim kvarovima FSC tipican primer klasicnog FUD-a.

Nema sta "price"....to je moje licno iskustvo, i ti laptop-ovi su bili u mojim rukama, i ja sam ih licno nosio na dijagnostiku u FS ovde, i ljudi mi govorili sta je crklo....

E sada ono sto je cudno je da je u vecini slucajeva menjana kompletna ploca zbog ovoga ili onoga, sto je meni dovoljan dokaz da je negde u procesu proizvodnje ili mozda proveri kvaliteta doslo do aljkavosti....

Ne kazem da je FS los ili dobar, desilo mi se i da Acer-u posle bukvalno nedelju dana od kada sam ga izvadio iz kutije i stavio na domen crkne mrezna kartica, i da su i oni morali da menjaju plocu....ali koliko puta mi se desilo nesto kod FS-a, a za sada jednom kod Acer-a...

:S:

Uz duzno postovanje, i bez namere da flejmujem, i licno iskustvo spada u domen "price".Uraditi istrazivanje po utvrdjenim pravilima je vec nesto drugo (a to vec kosta):wave:

Dali si negde u mojim postovima video globalan zakljucak?

Ako procitas pazljivije, videces da se ogradjujem samo na licno misljenje...

P.S.Modovi, bilo bi lepo da izbrisete ovu nekolicinu gluposti koje sam i smo napisali u ovom threadu :S:

Sa nekoliko dana zakasnjenja da se nadovezem na ovu pricu.
Licno sam koristio oko 20 razlicitih mdela notebook-ova, trenutno koristim ve koji po redu FSC, i nikakvih problema nikada nisam imao, a prodao sam ih sigurno vise od 100 kom. neke sa garancijom, a za neke nisam cak ni garanciju dobio a ja sam je ipak kupcima davao 1.god. na sopstvenu odgovornost, i nije mi se nikada ni jedan vratio, svi su bili i dalje su ok, i rade besprekorno.
A sto se servisa tice bilo mi je nekoliko i u vecini slucajeva je bilo da je ili HD ili DVDRW crkao, sto je vec manji problem nego ploca.
Ovo kazem iz licnog iskustva, mada se mozda nekom zadesilo da nesto nije ispravno.
Mislim da se FSC dosta popraio u zadnjih recimo godinu dana sto se kvaliteta izrade tice, tastatura je bolja, plastika nije vise kao sto je bila.... Sve u svemu za relativno nisku cenu moze da se uzme notebook koji je sasvim dobar!

Vrh Dno