Imam problem od pre dve nedelje i nemam pojma o cemu se radi ali znam da ne mogu da ga rešim.Primetio sam ga na još par računara ali sam mislio da je u pitanju neki virus ali kad se pojavio kod mene shvatio sam da nije tako jednostavno.Problem je u tome što internet bez prekida ima neki protok podataka (oni monitori stalno svetle i kad kliknem na njih vidim da postoji neki protok kao da skidm nesto i tako bez prekida) i to kad ništa ne radim na netu.I lampice na modemu takodje svetle kao da skidam nešto a ništa ne skidam.Bitno je da napomenem da mi ovo kad skidam podatke ili bilo šta ne usporava net (postizem maksimalnu zagarantovanu brzinu) ali cini mi se da kad ne radim nista on preuzme ceo protok.E sad, mislio sam da je virus, probao sa svim antivirusnim programima Avast,Nod,AVG, Kaspersky i ni jedan nije pronašao bilo kakav virus.Probao sam i zone alarm ali i on čak i ne detektuje da neka komponenta ide na net samo pokazuje u statistici broj blokiranih pristupa koji za 10 min poraste na 100.
Kad mi je dosadilo reinstalirao sam Win i onda se desilo nešto čudno, prvih sat vremena je svetlela samo received lampica i u tasku i na modemu a sad vidim ponovo svetle dve i opet protok ide ko lud kad nista ne radim.Primetio sam i da kad iskljucim računar ostane dugo da trepka na modemu received lampica.Eto, da napomenem da je iskljucen Win update.
Stvarno ne znam šta više da radim i kako da sprečim da internet pravi ovaj protok kad ne koristim net.Evo sad sam iskljucio sve i pisem ovaj mail a net je za to vreme vec po onoj statistici poslao 50 mb i isto toliko primio.
Imam Xp sp3 i trenutno AVAST antivirus.Ako neko ima pojma o čemu se radi ili je imao sličan problem i rešio ga ili misli da može da pomogne....HELP!!!!!!!
Kad mi je dosadilo reinstalirao sam Win i onda se desilo nešto čudno, prvih sat vremena je svetlela samo received lampica i u tasku i na modemu a sad vidim ponovo svetle dve i opet protok ide ko lud kad nista ne radim.Primetio sam i da kad iskljucim računar ostane dugo da trepka na modemu received lampica.Eto, da napomenem da je iskljucen Win update.
Stvarno ne znam šta više da radim i kako da sprečim da internet pravi ovaj protok kad ne koristim net.Evo sad sam iskljucio sve i pisem ovaj mail a net je za to vreme vec po onoj statistici poslao 50 mb i isto toliko primio.
Imam Xp sp3 i trenutno AVAST antivirus.Ako neko ima pojma o čemu se radi ili je imao sličan problem i rešio ga ili misli da može da pomogne....HELP!!!!!!!