Šta je novo?

cudan problem sa adsl-om

killyg0r

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2005
Poena
304
imam sezampro adsl 256kbps(vracar, crveni krsti), reinstaliran windows juce
i svaki put kada udjem u neku igru i npr uradim alt tab dobijem disc ...
ili otvorim neku stranu a ako je isto vreme upaljeno nesto drugo sto koristi net dobijam disc
a kada samo cruzujem netom mogu po nekoliko sati a da se nista ne desi tj da ne dobijem disc

da li se ovo nekome dogadjalo ranije ili je telekom imao nekih problema sinoc/juce/danas
ili imam neki softverski problem a alt tabovanje je cista sreca :/

Pokusaj jos jednom da reinstaliras drajvere za modem i kreiras novu PPPoE konekciju.
Jesi li koristio istu verziju Windows-a i pre isntalacije (ista kopija, isti CD) ?!? Moguce je da se si ovoga puta instlirao drugu veriziju drajvera za neki od uredjaja (ploca, graficka, zvucna, pa i sam modem)? Posto je Windows svez, tek instaliran, verovatno ga jos nisi detaljno posesio i verovatno nece biti neka steta da pokusas da jos jednom reinstaliras OS. Ovoga puta stavi samo drajvere za modem i testiraj kako se ponasa, zatim stavi Firewall i eventualno AV.

samo da napomenem da sam promenio 4 komponente pre 2 dana
plocu , procesor , graficku i memoriju
da li ima sanse da se sad nesto od njih ne slaze ...

Isti problem, samo sto se kod mene to nije desavalo bas svaki put. Ali cesto, kada sam idle, on diskonektuje. Nikad mi se nije desilo da pukne veza kada nesto skidam ili surfujem. Zvao sam Sezampro, i pitali su me da li imam panasonic bezicni telefon(!?). Imam. Pa su me pitali da li imam i dva splitera. Imam i to (moja konfiguracija je bila ovakva: linija-spliter-modem; linija-spliter-telefon). Rekli su mi da koristim samo jedan spliter, tj linija-spliter-telefon+modem. Gle cuda, problem je resen. Sad mogu da budem na netu (a da ga, pritom, uopste ne koristim) do mile volje...:)

Vrh Dno