Prole
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.12.2003
- Poena
- 619
Skoro mi je crkao jedan od dva memorijska modula [ Infineon, 512MB,DDR,400,CL3 ] i zamenjen je drugim samo par dana pre isteka garancije mada problemi su nastavili i dalje da se desavaju a najcesci problem su vezani za Photoshop CS2 [plavi ekran, izletanje u win]. Probao sam s premestanjem modula i stavljanjem svakog posebno ali svaki put mi je S&M prijavljivao Adress i Bus greske a Photoshop i dalje brljavio. Prekjuce sam stavio jedan modul kao prvi u dual channel a drugi i onaj izdvojeni slot i taj dan je racunar skoro normalno radio i prosao je sve testove u S&M a sutradan je opet poludeo. Kad poplavi pojavi se sledece:
Atidvag.dll
Page_fault_in_nonpaged_area
[ Zbog ovog sumnjam da mi malo zeza graficka [ Ati Radeon 9600 ] pa cu veceras da svucem nove drajvere ]
Ili
Irql_not_less_or_equal
Ono sto mi je takodje jako cudno je i to sto dok bilo sta radim u Photoshopu ili zadam bilo kakvu operaciju, iskoriscenost procesora je npr 60% a ostalih 40 ode na izvesni sistemski proces csrss.exe koji ne moze da se iskljuci.
Ploca je Abit NF7-S, proc Atlon na 2600+.
Atidvag.dll
Page_fault_in_nonpaged_area
[ Zbog ovog sumnjam da mi malo zeza graficka [ Ati Radeon 9600 ] pa cu veceras da svucem nove drajvere ]
Ili
Irql_not_less_or_equal
Ono sto mi je takodje jako cudno je i to sto dok bilo sta radim u Photoshopu ili zadam bilo kakvu operaciju, iskoriscenost procesora je npr 60% a ostalih 40 ode na izvesni sistemski proces csrss.exe koji ne moze da se iskljuci.
Ploca je Abit NF7-S, proc Atlon na 2600+.