Šta je novo?

Cudan problem na Windows 8-ci

krivi95

Cenjen
Učlanjen(a)
18.02.2013
Poena
151
Imao sam W7,instalirao W8 pro 64 bit I normalno ga ativirao.Na prvi pogled sve dobo,ali u sustini nece nista da downloaduje...
Prvo Preko IE nece nista da skine,zatim sam sa drugog kompa skinuo chrome I instalirao ga I gle cuda,nece ni sa njega nista da skine.Ali sto je najcudnije od svega skinem(opet sa drugog kompa,pa prebacim) torrent I on normalno radi,sve skida punom brzinom.Pokusam da uradim bilo koji update,download,itd krene punom brzinom da skida I polako za nekih 10 sekundi prestane skidanje,a pri tome ne izbaci nikakav error.
Probao sa da skidam bez antivirusa I sa iskljucenim firewall-om ali opet ista situacija.
Na netu sam trazio resenja za to I sve se vrti oko podesavanj u Ie sto kod mene nije imalo efekta.
Da kazemo da je do IE I Chroma,ali I kada udjem u store isto tako krene da skida I zaustavi se..
Ako neko ima pametno resenje zahvaljujem se jer je ovo stvarmo iritirajuci problem :))

Poslednja izmena:
Meni se čini da tu drajver pravi problem. Koja mrežna kartica je u pitanju, integrisana? Moja matična ploča, ako jeste?

Driver za network / Power Management / Allow computer to turn off this device to save power, odštikliraj ga.
Network = public

@krivi95
Nov si na forumu ali izbegavaj to hitno u naslovu

E ovako to sto si mi rekao je radilo 1 dan sada se sve vratilo na staro,opet nista od skidanja...Do driver nije problem-svi su updatovani I normalno rade.

Nazad
Vrh Dno