faca
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.08.2004
- Poena
- 755
Moja oprema
- Laptop
- Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
- Mobilni telefon
- Xiaomi Poco F4 8/256
- Pametni uređaji
- Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
- Pristup internetu
- Optički internet
Imam cudan, kaka upalim kompijuter i sistem se podigne, pocine i pesma mislim od Elvisa Prislija "suspicious minds". Naime ta pesma se pusta sama od sebe prvih dvedeset sekundi i tako vise puta. Pesma se ne pusta iz nikakvog plejera, jednostavno se cuje i ne moze da se utisa u volume kod sata.
Tek kada sam usao u volume mikser video sam da pored speakers, system sound, mozila postoje i nekoliko istih stavki EI.dll koje imaju veze sa pomenutom pesmom i koje se pale i gase pijavljuju i nestaju kako se ponavlja ta pesma, vec sam napomenuo da se ce cije 20ak sekundi pesme, prekine na dve tri sekunde i tako ponovo vise puta. Tu se i moze smanjiti taj zvuk.
Koliko sam svatio te je neki trojanac ili sta vec. Avast i Malwarebytes ga ne prepoznaju.
Da li neko zna nesto vise o ovome kako da ga se resim a da ne reinsaliram sistem bar jos neko vreme.
Tek kada sam usao u volume mikser video sam da pored speakers, system sound, mozila postoje i nekoliko istih stavki EI.dll koje imaju veze sa pomenutom pesmom i koje se pale i gase pijavljuju i nestaju kako se ponavlja ta pesma, vec sam napomenuo da se ce cije 20ak sekundi pesme, prekine na dve tri sekunde i tako ponovo vise puta. Tu se i moze smanjiti taj zvuk.
Koliko sam svatio te je neki trojanac ili sta vec. Avast i Malwarebytes ga ne prepoznaju.
Da li neko zna nesto vise o ovome kako da ga se resim a da ne reinsaliram sistem bar jos neko vreme.