Ima li neko ideju sta bi moglo biti: Imam Sony E530 FD Trinitron Multiscan Flat 21" CRT i drzim ga na 1280x1024@100HZ preko Digitus OC12 KVM switcha i Bandridge SVGA kabla sa duplim shirmom i 2 feritna valjkasta jezgra. Naime od pre nekih 6 meseci imam povremena mucenja slike i to peridicno u coskovima 10ak sekundi i onda je sve OK pa ponov u navratima i to mi se desilo par puta na svakih mesec-dva. Nezavisno od toga da li je hladan ili je radio 6h, kada spustim na 60HZ primecujem nekad blago a nekad i jace oscilovanje/disanje po horizontali. A u trenucima kada muti sliku onda jace osciluje/drhti i po 1cm tj. pliva najvise levo-desno ali i malo po dijagonali. Da je kvar cudno je, jer se ne desava svaki dan niti svaki drugi vec retko ali imam pomalo cudno EM polje u sobi, nemam zvucnike u blizini. Slika je, inace, perfektna kada ovoga nema! Monitor je opsiven metalnom sasijom, napravljen je 2003 u Engleskoj. Zna li neko sta bi ovo moglo biti, posto je skroz bizarno i javlja se ponekad??? Ima li neko predlog kako ovo da resim ili zna sta bi konkretno moglo biti???