Šta je novo?

CTX - leva strana razvucena

kaiser

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2001
Poena
630
odnesem monitor u PCCENTAR i reklamiram kvar (leva strana monitora narocito gornji cosak, razvucen u odnosu na centar).
zavlace me dve nedelje, kazu grip ih razvalio. niko da se javi iako su tako obecali. nazovem ja njih i kao monitor popravljen.
pokupim ja spravu odnesem gajbi kad ono isto sr..e.
nazovem odmah servis gorepomenute firme i batica me oladi na 1/2 cuke cekanja. javim se ponovo kad isti lik tvrdi da mu je serviser koji je radio rekao da je mondza popravljen , da je geometrija korigovana max. koliko je to moguce i da uostalom CTX ne priznaje garanciju na odstupanje geometrije manje od 2mm!!!
uzasno me zanima da li je to tacno i ako neko zna nesto vise o tome molim da mi odgovori.
pozdrav

nema `leba

Koji je model CTX-a u pitanju. Sticajem okolnosti (posto licno imam ctx ex710f) malo sam se obavestavao po raznim sajtovima i kontaktirao ctx-ovu podrsku (nemacku)
Kako stoje stvari (ako je u pitanju crt) default rezolucija je za 17ice 1024x768 i u njoj gledaju da li je nesto za reklamaciju il` nije. A odstupanje je 3mm (pod tom rezolucijom).
E sad ako imas crt monitor koji odstupa manje od dva milimetra onda mi se cini da mozes vrlo da budes zadovoljan.

model je EX710F.
sljakam u 1280x1024. do pre dva meseca je sve bilo ok. da bi odjednom sve otislo u p.m.
i kako bre da budem zadovoljan kad se slika razvalila po levom krilu.
kako si izmerio odstupanje?
pozdrav

Nazad
Vrh Dno