Šta je novo?

CS2 - kako da imam razlicit broj ter. i countera

DS9

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2000
Poena
709
Ajd` prosvetlite me, instalirao sam ovaj novi cs, al` svaki put kad dodajem botove (npr. zelim da igram u ekipi sa dva-tri bota protiv npr. 10 botova) prijavljuje mi da moram dve opcije setujem na 0, pri cemu izgleda da jedna od njih moze jedino da ima vrednost 1-20.

Jel` postoji sansa da npr. editujem neki .cfg fajl pa da namestim da setovanje bude trajno.

E da, i kako da botovima dodelim najvisi nivo intelegencije.

Hvala

Poslednja izmena:
Moraš autoteambalance da staviš na 0.
Otvori game.cfg fajl koji se nalazi u direktorijumu gde je CS i u njemu pronađi podešavanje "mp_autoteambalance" "1" stavi vrednost na "0".

Ovo za dodeljivanje najvišeg nivoa inteligencije botovima nisam siguran jer nemam najnoviji counter.

kucas : :type:
mp_autoteambalance 0
mp_limitteam >2(to ti je u stvari razlika koja sme da postoji izmedju terora i ct (2t i 4ct!!) ako stavis broj 5 mocices da stavis 5 vise ljudi na jednu stranu u odnosu na drugu i so on! :eyebrows:

Zivi bili,
pretpostavljam da cu mp_autoteambalance 0 i mp_limitteam
trebati da kucam svaki put pri pokretanju, u konzoli.
Jedini game.cfg, koji se nalazi u folderu Caounter Strike-Source\cstrike\cfg je skoro prazan i ima samo jednu liniju, sv_rollangle 0

Ne znam dal` vredi da taj fajl popunim sa pomenutim setovanjima. Probacu.

Poslednja izmena:
Onda sve to lepo ubaci u Config.cfg, moze i tako. Ali vidi da ne postoji neki drugi cfg fajl koji sadrzi ove informacije. Mislim da ima sigurno jedan.

server.cfg ako je rec o listen serveru tj. ako se pravi dedicated

Vrh Dno