Šta je novo?

CS Server?

• Začetnik teme Začetnik teme Misha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Misha

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2002
Poena
649
Jel zna neko shta bi mi sve trebalo za cs server pod linuxom? Ono, jel postoji half life (tj. mora da postoji poshto ima servera pod linuxom, ali gde ima da se nadje), onda cs server... sve ce da radi LAN-u tako da mi ne trebaju kojekakvi crackovi za WON autorizaciju...

I jel postoji i gde ima da se skine klijentska verzija cs-a?

pozdrav

ovo klijentska verzija cs-a, sam naravno mislio za linux, da ne pomisli neko da sam lood 🙂

Ja sam pre jedno mesec dana posle dosta price o CS klijentu na Linuxu prekopao net u potrazi za informacijama. Moram da te razocaram, jedini nacin da se pokrene CS pod Linux-om je preko emulatora, mada to kada se namesti kako treba radi sasvim pristojno po onome sto sam procitao po forumima.

jel oces dizes server ili da igras pod linuxom posto ima razlike.Kad oces pokrenes client to jest da igras trebas preko jednog programa koji se zove WINE tacnije preko nejga idu sve igre nije neki problem samo je pitanje da li ce da radi.
A ako oces server onda samo skines hlds za linux i cs port za linux i zezanje.
pozdrav

Treba mi i jedno i drugo...

Za server sam se snashao, ali za klijenta nikako... ajd' pojasni malo to sa tim WINE-om? Shta mi je sve potrebno?

Tesko da ces moci da DS i klijent poteras da radi na istoj masini u isto vreme

Nazad
Vrh Dno