Šta je novo?

CS problem²

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ovako imam cs1.1 (desava se i sa 1.3) na WinXP, karta jiforce4mx440...
E sad...napravim igru i u toku igre izadjem sa ESC..
kada overim RESUME ne vidi se igra vek utrostrucena pozadian (onaj kanter lik sto stoji kao pozadina u menijima)
Reinstall nije pomogao...a ja ocu da poludim..pomagajte

nadji neku 0.7 betu, mozda ti bude radilo kako treba :p
salu na stranu, stavi 1.5 i bices miran, ali ces i dalje imati sledeci problem (lich na tvoj, ali nisam te dobro razumeo):
napravis igru, i kad krene, imas prvo onaj info o mapi gde kazes 'ok' i biras strane. U desnom gornjem uglu ti se pojavi neki zamrljan prozor velicine 640x480 i samo sa 'Esc' pa resume mozes da se oslobodis istog. Naravno, ako drzis 640x480 u toku igranja, od tog baga, neces ni primetiti da se mapa ucitala, sem po zvuku.

Probaj drugu verziju Detonatora.

Jonele kako nisi ukapirao...pazi: napravim igru, pojavi se onaj zorpro u kojem pise ko je odradio mapu itd..izaberem kantere ili terrore SVEJEDNO. E sad, igram igram i recimo zelim da za trenutak samo izadjem i pritisnem ESC. Kada ponovo zelim da se vratim u igru overim RESUME ali umesto same igre, znaci okruzenja na mapi oruzja itd pojavi utrostrucena slika onog kantera sa pistoljem u ruci (vidis je recimo kad se ucitava mapa) ili neka druga ZNACI NE VIDIM SAMU IGRU NEGO GLUPU SLIKU ...
Ne nisu detonatori!

Nisam neki counterovac ali imao sam i ja isti prolem sa Radeonom. Resavao sam ga tako sto kada bi se to desilo promenio bih ili rezoluciju ili mod, D3D ili OpenGL, ne secam se sada tacno posto kao sto rekoh nisam neki counterovac a i nisam odavno igrao tu igricu.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Jonele kako nisi ukapirao...pazi: napravim igru, pojavi se onaj zorpro u kojem pise ko je odradio mapu itd..izaberem kantere ili terrore SVEJEDNO. E sad, igram igram i recimo zelim da za trenutak samo izadjem i pritisnem ESC. Kada ponovo zelim da se vratim u igru overim RESUME ali umesto same igre, znaci okruzenja na mapi oruzja itd pojavi utrostrucena slika onog kantera sa pistoljem u ruci (vidis je recimo kad se ucitava mapa) ili neka druga ZNACI NE VIDIM SAMU IGRU NEGO GLUPU SLIKU ...
Ne nisu detonatori!
Imam GF2 i javljaju mi se razne debilnosti (nebo sa bojama "all-in-one", debilisanje grafita...) kada igram u D3D modu (desavalo mi se ranije i da ne mogu da se vratim u igru nakon ESC, ali se to vise ne desava od 1.4). Probaj da stavis u OpenGL mod. Imaces onaj problemcic za koji ti je rekao Ji 4Tze... Nemoz' i jare i pare :)

Ma igrao sam i pre u D3D BEZ IKAKVIH PROBLEMA! Tj problem je nastao kada sam pokrenuo mapu taitoone i onda je sve krenulo nizbrdo PA CAK NI NOVA instalacija XPa nije pomogla...

Nazad
Vrh Dno