Šta je novo?

CS pitanja....

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
1. Imam winXP i win2k. Ni na jednom sistemu nece da radi cs 1.3 (krene da ucitava mapu i onda skoci na desktop). Half Life je updateovan na 1107 verziju a PODBot je v2.5
2. Kako da namestim da ostanu tela mrtvih botova (cs 1.1)?
3. Da li mogu da namestim statistiku na mom racunaru npr. broj ubiojenih botova tim i tim naoruzanjem itd..?

kUdtiHaEX je napisao(la):
1. Imam winXP i win2k. Ni na jednom sistemu nece da radi cs 1.3 (krene da ucitava mapu i onda skoci na desktop). Half Life je updateovan na 1107 verziju a PODBot je v2.5
2. Kako da namestim da ostanu tela mrtvih botova (cs 1.1)?
3. Da li mogu da namestim statistiku na mom racunaru npr. broj ubiojenih botova tim i tim naoruzanjem itd..?

PRVO IZBRISI SVE INSTALACIEJ PA IDI U CDKLUB I INSTALIRAJ HL SA CD-A ONDA UZIM I CED SA CS1.5FULL PA TO INSTALIRAJ PA ONDA INSTALUIRAJ BOTOVE PA SKINI PSYSTATS1.8 I TO SU TI STATISTIKE
SVE CE TI RADITI BEZ PROBLEMA

e ovako

1.uz cs 1.3 patch treba ti hl patch 1.1.0.8 a ti imash 1.1.0.7,to ti je problem zashto nece da ti uchita mapu
2.u 1.1 nema ostajanja tela, ta opcija postala je dostpuna od verzije 1.4
3. mozes,mislim da se program zove psychostats, potrazi ga na goolge-u

Re: Re: CS pitanja....

|smile| je napisao(la):
PRVO IZBRISI SVE INSTALACIEJ PA IDI U CDKLUB I INSTALIRAJ HL SA CD-A ONDA UZIM I CED SA CS1.5FULL PA TO INSTALIRAJ PA ONDA INSTALUIRAJ BOTOVE PA SKINI PSYSTATS1.8 I TO SU TI STATISTIKE
SVE CE TI RADITI BEZ PROBLEMA

Super sto si mu pomogao, ali iskljuci taj caps lock...!!!

Re: e ovako

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
1.uz cs 1.3 patch treba ti hl patch 1.1.0.8 a ti imash 1.1.0.7,to ti je problem zashto nece da ti uchita mapu
2.u 1.1 nema ostajanja tela, ta opcija postala je dostpuna od verzije 1.4
3. mozes,mislim da se program zove psychostats, potrazi ga na goolge-u

Sto se tice tela...to nije tacno, igrao sam i cs 1.1 i cs 1.3 (u igraonicama) i tela su otajala na zemlji...

jeste ostanu 10 sekundi i onda nestanu...:wave; :wave; :wave;

Tela ostaju na vise od desetak sekundi tj ostaju celu rundu,ali nema veze.
Ono sto mene interesuje je statistika..Ja trenutno imam Xp i na njemu zelim da odradim statistiku.
1) Add the line "log on" to your autoexec.cfg file for your server. Thissets up the HLDS server to log all game actions (except for chat messages).If the autoexec.cfg does not exist within your MOD directory you mustcreate a new file.2) Install a web server on your system. I used Microsoft PersonalWeb Server (PWS).
Kako da u XPu instaliram PWS? Ima ga u 2k ali u xp-u ni traga..

Nazad
Vrh Dno