Šta je novo?

Cs online server

Feanor

Čuven
Učlanjen(a)
23.04.2002
Poena
604
Dali mozda neko zna neku IP adresu od nekog domaceg CS1.5 servera???cheers

Meni treba Cheting Death (tako nekako se zove), da bi mogao da djuskam "online"... ima li neko ovaj "programčić"???

Stevs, kako sa akademske mreze da igram, EPT radi savrseno ali na yubc kad se kachim, pishe Error!Server Verification Failed... ili tako nesto, a nece da se uloguje na VALVE...:confused:

Ji, moras da promenis IP broj, a da pri tome znas da on ima direct connection, dakle ne preko proxy-ija! Sve druge varijante ne dolaze u obzir, sa proxy-ija ne mozes da igras ni na jednom serveru i nista se ne moze uraditi povodom toga. Na zalost, ne jos uvek,

Pozdrav
SpitFire

Spit, chiji IP da menjam :( ovaj je fixni, LAN na faxu (i sa ept-om) menjao samo one IPeve u /valve/woncomm.lst ali isto...a i ne znam kako se nameshta da se igra preko proxy-ja :)
zato sam i pitao Stevsa jer znam da vuna ;P igra na yubc-u ponekad

Ji 4Tze je napisao(la):
Spit, chiji IP da menjam :( ovaj je fixni, LAN na faxu (i sa ept-om) menjao samo one IPeve u /valve/woncomm.lst ali isto...a i ne znam kako se nameshta da se igra preko proxy-ja :)
zato sam i pitao Stevsa jer znam da vuna ;P igra na yubc-u ponekad

Potrebno je da ti imaš na svom računaru fixni IP broj koji nije iza firewall-a za inostranstvo. Na našu sreću mi imamo par starih ip brojeva koji rade odnosno mogu da pristupe čini mi se 27010 portu na kome je VSM.

nista ja tebe ne razumem :( ... fixni IP broj imam, ubacio sam svoju masinu u kabinet, a komp koji je bio tu iskljuchio iz mreze i mom dao njegove podatke (IP adresu, servere, subnet maska, workgroup) i lan/net radi (i ept naravno) ali yubc nece iz pomenutih razloga...i @world radi ok ali je mozda taj port koji treba za valve blokiran (lupam..ne razumem se u ove stvari)
aj plz ako te ne mrzi objasni mi malo bolje :) ili nadji ekipu da se voshtimo da EPT-u, Venatore smara sa njegovim shunjanjem na cs_assault :p :D

Ji 4Tze je napisao(la):
nista ja tebe ne razumem :( ... fixni IP broj imam, ubacio sam svoju masinu u kabinet, a komp koji je bio tu iskljuchio iz mreze i mom dao njegove podatke (IP adresu, servere, subnet maska, workgroup) i lan/net radi (i ept naravno) ali yubc nece iz pomenutih razloga...i @world radi ok ali je mozda taj port koji treba za valve blokiran (lupam..ne razumem se u ove stvari)
aj plz ako te ne mrzi objasni mi malo bolje :) ili nadji ekipu da se voshtimo da EPT-u, Venatore smara sa njegovim shunjanjem na cs_assault :p :D

Nema pomoći ostaje ti samo EPT:) sve dok ne uključim VSM:D Najozbiljnije ne možeš da igraš nigde gde je uključen VSM.

Nazad
Vrh Dno