Šta je novo?

CS 1.6 sound problem

kamaaan

Poštovan
Učlanjen(a)
01.06.2016
Poena
59
Da li neko moze ds mi pomogne sa ovim problemom?

Problem je u tome da sam skoro kupio slusalice ( marvo h8316 ) i na tim novim sluskama mi zvuk nije kao ranije. Nesto nije u redu, kao da se cuje neki eho, zvuk nije cist. To se desava samo u igri. Kada pustim neku muziku ili nesto sa Yt sve je ok. Jedino u CSu. Vratim stare slusalice bude ok, stavim nove ne valja :D probao sam sa jos jednim novim slusalicama koje su bile povezivanje na usb, pa sam vratio te i uzeo sa standardnim 2x3.5mm, presao sam sve zivo u podesavanjima i nista. U cs podesavanje deluje dobro, osim ako ima neko koje ne znam

Kako da dodjem do te opcije, nemam ja ovaj realtek hd audio manager

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

a3c54ea7b2a53a51a0ca4c3408917165.jpg

Vise mi nije jasno šta moze da bude, menjam sluske dok sam u igrici i na starim je ok na novim ne. Ko zna kako da resim platicu mu :D

Da li imas i zvucnike? Probaj da mute mikrofon ili da iskljucis microphone boost u opcijama.

Takodje probaj u audio manager-u da promenis sa zvucnika na slusalice i obrnuto. Probaj prvo da stavis headset(headphones) pa ako i dalje imas problem, stavi speakers.

Javi da li je nesto od ovoga upalilo

Generalno, ljudi se zale na ovaj problem uglavnom kod integrisanih zvucnih karti slabijeg kvaliteta

c2a47b14a84c6bb701667c99098968be.jpg

Jel mislis ovako da ugasim mic boost?

A ovo drugo u audio manager ne znam kako da podesim

Niko nema ideju sta bi mogao da probam još?

Jedino sto ti preostaje je da probas kod nekog drugog na kompu ko ima bolju zvucnu ili da pozajmis od nekoga zvucnu kartu i probas na njoj

Mislim da je problem na relaciji zvucna-slusalice

Kupi polovnu usb zvucnu od 150 dinara na oglasima da bi ustanovio da li je zvucna ili nije , neka nekompitabilnost zvucne/drivera zvucne sa slusalicama svakao jeste.

Videcu prvo ako moze drugar jedan da donese njegove sluske ds probamo, pa da vidimo posle to oko zvucne.

Probao sam i sluske neke od telefona, isto i njima. A gledao i specifikacije novih sluski i bukvalno su iste kao stare sto imam. Isto db, khz i om. Razumem da su nesto bolje, jače pa da ne moze zvucna da isprati to, ali iste perfomanse su u pitanju.

Poslednja izmena:
Vrh Dno