Šta je novo?

CS 1.6 problem

markos85

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2005
Poena
301
Imam malo veci problem sa CS 1.6.

Kada udjem na bilo koji server i odaberem stranu ( terori ili counteri),izbaci mi na sred ekrena poruku ...error CODE [127].

Igracha ne mogu da pokrenem,i posle odbrojavanja izabaci me sam iz igre.

CHitao sam negde da je to problem zbog novih nividijinih drajvera.

Chak sam probao da umesto OPEN GL stavim D3D,ali mi ni to ne uspeva.

Zahvalio bih se uanpred svakom na bilo kakvoj pomoci.

Igrica je original pretpostavljam a serveri o kojima pricas su steam serveri ?
U suprotnom skini neke od patcheva i probaj sa njima...

Ja sam imao taj problem skoro kada samumesto ATI graficke, stavio Ge Force.Posto je ova nova graficka malo komplikovana malo sam cackao po opcijama i ponovo instalirao igru .Uspeo sam iz drugog puta da podesim.Secam se samo da sam nesto cackao oko nekih virtuelnih polja .Ja toliko,srecno

negine ti reinstall :(

Ljudi imam jedno pitanje nisam hteo da otvaram posebnu temu samo za jednu temu pa da pitam ovde.Skinuo sam jedan pacth za igru na netu i postoji jedan server sa war3mod-om tu se kupuju magije onda bira se rasa itd. verovatno je neko vec cuo pa sam hteo da pitam jel zna neko kako se koristi magija kad se dobije kasnije kad se dostigne potreban nivo?

Hvala unapred

kod mene se code greske, a bilo ih je vise razlicitih, pojavljivale na non steam serverima, a reseno je tako sto sam presao na cs 1.6 v26

Poslednja izmena:
Ljudi imam jedno pitanje nisam hteo da otvaram posebnu temu samo za jednu temu pa da pitam ovde.Skinuo sam jedan pacth za igru na netu i postoji jedan server sa war3mod-om tu se kupuju magije onda bira se rasa itd. verovatno je neko vec cuo pa sam hteo da pitam jel zna neko kako se koristi magija kad se dobije kasnije kad se dostigne potreban nivo?

Hvala unapred

Mislim da bi to trebalo da radi automatski, npr. lightning i slicne magije se aktiviraju cim ti ugledas protivnika. Nisam siguran za ostale, jer davno bese kad sam igrao taj mod. :)

Nazad
Vrh Dno