Šta je novo?

CS 1.6 NE VIDI SE U LAN!

corabre

Slavan
Učlanjen(a)
18.01.2009
Poena
319
Ovako, instalirao sam na 11 racunara cs 1.6 sa protokolom 48 + steam. Skinut sa KGB sajta.
kad kreiram server, ne vidi se u LAN serverima.
Mogu da umrezim racunare da igraju samo ako u konzoli kucam IP adresu racunara na kome je server podignut.
ukucam CONNECT 192.168.1.(pa broj racunara) i konektujem se i igra radi.
sta da uradim da bi mi server bio vidljiv normalno na LAN opciji ?

U pitanju je igraona i ona ce imati izlazak na net.

Mreza radi, sredio sam Grupne polise, ovlascenja, imena racunara... Vide se, serovani podaci se vide i traze odgovarajuci nalog da bi se doslo do njih, sve funkcionise besprekorno sem ovoga.
Da napomenem - War Craft radi normalno u mrezi.

Pomoc mi je jako i bitna i hitna.

Poslednja izmena:
Ne radi lan zato sto je ta verzija samo za net. Instaliraj 2. cs za lan. :wave:

To sam sinoc izguglao, i pao mi je mrak na oci kad sam vido...
Ne postoji ni patch, ni skripta ali nista...

Probao sam da rucno ukucam u MasterServers.vdf i u serverbrowser.vdf ip adrese kompova iz lan-a i opet nista...

Bar korisna tema da se neko jos ne zaj**e!

Pa dobro sta nije neki problem. Instaliraj dve verzije. Jednu sa 48p za net i jednu staru sa 21 recimo i za decu promeni ime shortcut-a CS 1.6 ONLINE, CS 1.6 LAN i to je to.

Pa dobro sta nije neki problem. Instaliraj dve verzije. Jednu sa 48p za net i jednu staru sa 21 recimo i za decu promeni ime shortcut-a CS 1.6 ONLINE, CS 1.6 LAN i to je to.

Uh, priznajem da sam glup :)
kako instalirati 2 verzije, kad instaler CS-a prepozna da vec imas drugu instalaciju i pita te:
REPAIR
MODIFY
UNINSTALL

Ne daje mi drugu instalaciju da pokrenem...

kako instalirati 2 verzije, kad instaler CS-a prepozna da vec imas drugu instalaciju i pita te:
REPAIR
MODIFY
UNINSTALL

A da probas da instaliras na racunaru koji vec nema CS na hardu, pa da kopiras sadrzaj foldera (instalacije) na flash?...

REPAIR
MODIFY
UNINSTALL

wtf? Ja sam jedno vreme imao 3 verzije instalirane. Probaj jedan na jednoj particiji drugi na drugoj.

instaliraj 1
idi u folder gde je instaliran,copy
paste negde drugde (gde god)
instaliraj 2 (ako pita isto repair,remove itd,idi remove slobodno,posto si ga vec kopirao na drugo mesto) i instaliras drugi cs,usled cega ces dobiti ikonicu na desktopu za 2gi cs koji si instalirao,da bi dobio ikonicu za prvi koji si prekopirao da drugu lokaciju idi u folder prvog cs-a,nadji hl.exe,izvuci shortcut na desktop,properties od ikonice i dodaj u target ("/xxxx/xxxx/hl.exe") na kraju tog reda -game cstrike -no steam

Bravo momci, tako radi. Kontao sam da cu ga ******* ako ga sacuvam na stranu a ipak potvrdim REPAIR... Mislio sam da cu u systemu da ubijem prethodnu verziju :p

Hvala puno!

sad se trenutno zanimam sa Generalsom, ne radi u mrezi sa istim seriskim...
Nesto citam i trazim i skidam, al ako neko od vas ima iskustva s njim za LAN neka kaze kako...

Hvala puno momci.

Nazad
Vrh Dno