Šta je novo?

Crysis

hahhaah....znao sam...E pa taman dovoljno vremena da se skupi lova za upgrade za core 2 duo neku zverinu i 8800GT:banana:

Odlaganje je i bilo za ocekivati, to je sad postao "modni trend" :D

Ne bi me cudilo da se sve next gen. odloze za sredinu 2007 bas zbog hardwera

Moguce.... al ja takodze mislim da je vista razlog numero uno.

Nije ni cudo, nije lako napraviti revolucionarnu igru, pa jos u roku!

ma najbolje da se zamrznemo kao cartman u novoj epizodi south parka i da cekamo neke kewl igrice za par godina :d

nisu rekli da izlazi 1. aprila '07 nego da izlazi u fixalnu godinu koja pocinje 1. aprila....
a zavrsava se, ne znam da li to znate, 31. marta 2008 tako da bi igra trebala da izadje u tom periodu.... :/

Ne razumem sta se tu tripujete, ako smo docekali toliko igrica, hardvera, programa, dochekacemo i ovo, samo je pitanje vremena :D

Tako je....kad mozemo da cekamo stalkera, crysis je walk-in-da-park....

Bas je dooobra, ali £5400 :D

Ja imam istu takvu, samo plavu!:d :d :d :d

Naravno, cak su i pominjali da ce MOZDA izaci 2007 :D

Ako bude imala bar blizu smeka koliko 3D valjalo bi je cekati :)

Nazad na temu: minimalni i preporučeni hardverski zahtevi:

Here is a list of confirmed information:
- Crysis will run on both DX9 & DX10 as well as Windows XP and Windows Vista.
- A graphics card that supports Shader Model 2 or higher is required.
- CryEngine2 is estimated to scale back 2 years, and scale ahead 1.5 years.
- A single 7800GTX will run the game quite well on fairly high settings according to Crysis Art Director, Michael Khaimzon.
- Crysis will dynamically utilize all processing threads available. Meaning quad-core processors will be supported.

Minimum Requirements: CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz, Graphics: Nvidia 6200 or ATI X1300 - Shader Model 2.0, RAM: 768MB on Windows XP or 1GB on Windows Vista, HDD: 6GB, Internet: 256k+, Optical Drive: DVD, Software: DX9.0c with Windows XP

Recommended Requirements: CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D), Graphics: Nvidia 7600GTX or ATI X1800GTO (SM 3.0) or DX10 equivalent, RAM: 1.5GB+,
HDD: 6GB, Internet: 512k+ (128k+ upstream), Optical Drive: DVD, Software: DX9.0c with Windows XP

Recommended: 1.5GB RAM-a, masala :) Sve u svemu, podnosljivo, moci ce se igrati kako tako, pretpostavljam na nekim medium detaljima za recommended.

recomended 7600GTX?...misle valjda na 7800GTX?

Misle na 7600GT, što je u skladu sa preporukom za ATI GTO

Ako je 7600 GT recommended, onda to i nije tako strasno zahtevno.

Nazad
Vrh Dno